Miért drága a Red Bull energiaital? Egyáltalán kinek van erre pénze?
Az áruházakban mindig meghökkenve nézem, hogy a Red Bull energiaital ára 300-500 forint közötti értéken van. Nem értem, hogy Magyarországon miért árulnak ilyen böszme drágán 0,25 deciliter ital, miközben ennyi pénzből akár 1-2 liternyi minőségi nedűt is lehet vásárolni jobb helyen.
Egyáltalán erre kinek van erre pénze Magyarországon? Miféle társadalmi, piaci réteg számára árulják ilyen drágán ezt a nyavalyákot? Mi a Red Bull-ban olyan drága?
ja, pedig régen az olcsó volt és gagyinak számított. mondjuk nekem még mindig gagyi.
nem értem, ha a rb-on kívül mindben ugyanannyi a koffein és a taurin, miért nem jó a 99 ft-os. az ízük ugyanaz. mármint a sima tutti-fruttisnak.
ez nem vélemény, hanem tény, ugyanott gyártják, csak más-más dobozba palackozzák.
amúgy mennyi volt az egész a chips-adó előtt?
mert romániában még most is 0,89-ért lehet kapni a Wolf-ot, egy lej kb 70 ft, tehát a 0,89 az kb 63 ft.
mi nagy tételben vesszük ott.
Egy doboz RedBull-ban 80mg koffein van, a Hell strong energiaitalokban( chipsadó utáni termék!!) 96mg, de az alap Hellekben is van 80mg, csak a Bomba!, az Adrenalin, és a legrosszabb 200ft/1,5L-es vackok vitték le 40mg alá, bezzeg még a 100ft-os s-budgetben is maradt kb 80mg.
Azért ilyen drága, mert nem akarják Mo-n olcsóbban adni mint nyugatabbra ahol a többség meg is veszi ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!