Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért panaszkodnak az emberek...

Miért panaszkodnak az emberek hogy nincs pénz, meg drága minden utána meg mennek a McDonald's -ba?

Figyelt kérdés

Állandóan tele van, egy ebéd egy családnak amivel jól se lehet lakni jóval 10ezer Ft felett van.

Itthon fele annyibol egy hétvégére lehet főzni húst, levessel... És azzal jól is lehet lakni. Akkor miért járnak oda az emberek?

2023. jan. 7. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

1; Azért 1-1 sajtburger még nem jön ki 10 felett.

2; Nem biztos, hogy azok panaszkodnak akik oda járnak

3; Mi közöd van ahhoz, hogy ki mire költi a pénzét?

4; Ennyit talán még megengedhetnek maguknak az emberek, hogy néha-néha egyenek egy mekis kaját.

2023. jan. 7. 19:39
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

En ritkan latok sokgyermekes magyar csaladot mekiben.

Vagy kulfoldi turistak csaladostul, vagy magyar fiatalok, felnottek de gyerek nelkul. Okyat reg lattam mar hogy anyuka, apuka 3 gyerek

2023. jan. 7. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos még azért megtehetik, mert valljuk be(én nem tagadom fél kg-os kenyérből is előfordul hogy ki kell dobni 2-3 szeletet penész, és száradás miatt, 30 éves férfiként nem gyűjtögetem töltelékbe, nem is tudom megcsinálni ez az egyik.)

Normális(havi fizetéses, tisztességes 8-12 óra munkaidő) állás mellett azért mai napig jut erre arra, ne a tanyavilágban nyilatkozó cigányokból induljunk ki hogy nincs pénz. Pont az hogy élelmezésre, egyéb dolgokra van, de 3-4 éves autóra, ingatlanra már nem lehet tervezni sokaknak.

Szép kártyán elintézem a hús egy részét amiből kapni, és azt az összeget készpénzben másra fordítom.

Lakhatási válság és dolgozó szegénység az ami idehaza tart egy ideje.

2023. jan. 7. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem ugyanazok panaszkodnak és vannak a mekiben. Szerintem is drága minden, igaz, a BK-be járok :-)
2023. jan. 7. 20:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a meki, szerintem még olcsó ahhoz képest. Vannak ugye a menük, amik azért simán jól lehet lakni, ha valaki nem nagy étkű. Más étterem sem olcsóbb.
2023. jan. 8. 00:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyorsétterem, és olcsó, egy-egy hamburgert vagy menüt esznek ott az emberek, kiugranak munka, suli közben, útközben megéheznek valahová menet, nem a komplett vasárnapi ebéd helyett ülnek be, meg azért senki sem naponta jár. Meg nyilván nem az jár gyorsétterembe, vagy bármilyen étterembe, aki a drágaságra panaszkodik, a két kör között nemigen van átfedés.
2023. jan. 8. 04:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ti hányan vagytok meg mennyit esztek, hogy 10 ezer felett lenne egy ebéd? 😁 Egy valamilyen burger kis krumplival 7-800 Ft, de egy menü is 1200-1500. Ha pl tovább kell maradnom melóban, és megéhezem, akkor beugrok egy mekibe, nem várok hétvégéig, meg nem állok neki levest kotyvasztani az utca közepén, vagy nem levest akarok enni, hanem big mac menüt épp, ehhez kinek mi köze, a saját pénzem költöm rá, nem mástól lopom
2023. jan. 8. 08:23
 8/11 anonim ***** válasza:
13%
Jó kérdés, kedden a Camponában voltam egy megrendelt könyvet átvenni, tömve volt a kajás részleg, családok 2-3 gyerekkel. Utána meg megy a rinya.
2023. jan. 8. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#5 +1

A bejövős ajánlat az elmúlt idők egyik legjobb ár/érték arányú menüje a gyorséttermek kínálatában, amiért anélkül térek be, hogy infarktust kapnék az ára láttán. Utoljára talán a Burger King 14-17 óra közötti kuponjai voltak ilyenek, amikor még emberibb áron voltak. Szerintem negyedannyit se jártam volna a Mekibe az elmúlt pár hónapban, ha nem lenne ez, mert rendesen undorító egy sima sajtburger menü ára például, ez meg szerintem simán elfogadható árú.

2023. jan. 10. 13:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit esztek ti a Mekiben hogy 10 felett jön ki? Soha nem fizetünk annyit, akkor sem, ha valami drága maistro burgert eszünk menüben, desszerttel. Ha meg csak simán valami sajtburgert vagy csibeburgert kis menüben, az pláne nem.

Amúgy pont az ilyen kérdések bizonyítják, hogy mekkora csóringer ország vagyunk. Nyugaton a Meki a szegények helye, Londonban kb csak feketék meg csövesek voltak bent, mert olyan olcsónak számít az ottani fizetésekhez képest a kaja. Te meg komolyan abban akarod mérni a jólétet, hogy az embereknek még van pénzük egy nyomorult sajtburgerre? Lehet hogy valami szegény afrikai régióban ez nagy szó, de önmagaban az, hogy itt sokak szemében valami drága dolognak számít az olcsó plázás szemetet enni, azt mutatja, hogy mekkora szegénység van. Nem, ezek nem kéne drága helynek számítsanak. Ahol annak számítanak, ott csórók az emberek.

2023. jan. 10. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!