Milyen gyakran jártok Mekibe, Burger Kingbe vagy KFC-be?
Akárhányszor találkozom anyukámmal, mindig azzal nyaggat, hogy ne járjak ilyen helyekre, mert iszonyúan egészségtelen. Mindig riogat, hogy hamar meg fogok halni és hasonlók.
Pedig szerintem nem is járok olyan gyakran, sőt inkább ritkán. 1-2 hetente megyek egyszer és eszem egy vacsorát, vagy ebédet ilyen helyen. Szimplán jól esik ennyi időnként, mert finom és gyorsan elkészül.
Ti milyen gyakran jártok ilyen helyekre enni? Tényleg ennyire sok lenne 1-2 hetente egyszer benézni?
Burger king 1-2 hetente
A többibe soha
Életemben talán 4x voltam összesen (Meki, KFC) és nem azért mert egészséges, vagy egészségtelen - manapság már levegőt venni is egészségtelen - hanem mert nekem ár-érték arányban drága. Kevés.
Ha jól akarnék lakni, vagyonokat hagynék ott.
Madarat nem eszem, így a KFC kilőve. Burger King nincs praktikus közelségben. Évi 4-5 alkalommal fanyalodom rá a mekire, ha nagyon megéhezek a munkahelyemen, és muszáj valamit bekapnom.
Minden borzalmas ezekben. Nem tudom, amikor az első meki megjelent a Váci utcában, már akkor is ilyen iszonyat volt. A korabeli büfések ötletszerűen összedobott vacka ezerszer ehetőbb volt.
1-2 havonta, változó, hogy melyikbe, évente 5-7 alkalomnál nem fordulok meg gyakrabban összességében a három helyen. Néha, ha sietek és épp "szembejön", nincsenek sokan és bekapnék valamit, de beülni nincs idő, akkor 1-1 szendvics lecsúszik, de azt is csak menet közben, se krumplit, se üdítőt nem veszek, víz mindig van nálam (télen is).
Pár éve rákaptam a pho-ra nagyon, így ha időm engedi és éhes vagyok, inkább beülök és eszem egy levest, akkor nem leszek farkas éhes 2 órán belül újra, mint a gyorsétterem után mindig.
Szerintem nincsen azzal semmi gond, ha valaki alkalomszerűen ott eszik, ha beugrasz 1-2 hetente az is oké, ha amúgy kiegyensúlyozottan étkezel, nem ezen fog múlni az egészséged.
BK, KFC soha
McD 3 havonta 1x kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!