Meki, Burger King vagy KFC?
Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 22:27
A kérdező szavazást indított:
Meki
Burger King
KFC
69 szavazat
3/17 anonim válasza:
En ugy nottem fel, hogy nem voltak ilyesmik a varosomban, nekem egyelore nagy szám a meki, imadom, idovel megfogom unni es mem fogok tudni majd ranezni, de eddig nagyon szeretem 😍
4/17 anonim válasza:
Egyik sem. Néha ha nincs idő, mekiben eszek, csak hogy ne legyek éhen, de igazából mind műanyag kaja és ez érződik is rajtuk.
5/17 anonim válasza:
Én is kb havi egyszer eszek ilyen helyeken, de választani nem tudok :)
A mekiben a legjobb a sajt Burger és a vaníliás shake, a KFC- Ben a strips , Bk-ban pedig a marha Burger meg a sajt falatok. Szóval mindnek megvan az erőssége, azon felül meg mikor melyiket kívánom.
6/17 anonim válasza:
Ha minden kötél szakad és gyorsan kell kaja akkor mindegy. Amelyik útba esik. Az viszont kb netto baromság, hogy mű kaja.
8/17 anonim válasza:
Régen a KFC-s kaja még ehető volt, most már annak is ugyanolyan műanyagíze van, mint a másik kettőnek, szóval egyik sem. Inkább eszem kínait; lehet, hogy kutyából van, de legalább nem műanyagból.
9/17 anonim válasza:
Nekem ez a sorrend:
1. Meki.
2. BK.
3. KFC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!