Miért tűnt el az angus marhahúspogácsa a Burger King kínálatából?
Figyelt kérdés
Néhány évvel ezelőttig szinte az összes promóciós, "prémium" burgert angus hússal kínálta eladásra a cég, nagyjából a Covid-mizéria kirobbanása óta viszont teljesen eltűnt ez a feltét az étterem kínálatából. Mostanra az alapválasztéktól kezdve a legdrágább szendvicsekig mindenben ugyanaz a Whopper pogácsa található meg. Van ennek valami gazdaságilag vagy környezetvédelmileg alátámasztható oka? Csupán érdekességképp kérdem.2022. nov. 25. 18:46
1/1 anonim válasza:
Nem a Covid, hanem szerintem a Brexit az oka, drága importálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!