Semmilyen Burger Kingben nincs már halas szendvics?
Figyelt kérdés
NAGYON régen jártam már gyorsétteremben, évekkel ezelőtt, de akkor mindig Fish King menüt ettem a Burger Kingben. Ez egy halas hamburger volt valójában.
Ma nagyon megkívántam, és bementem, de az étlapon sem volt, és mikor megkérdeztem, kb úgy néztek rám, mintha dinoszauruszos szenyát akartam volna rendelni...
Nincs már egy étteremben sem? McFish sincsen már?
2022. nov. 13. 17:45
1/12 anonim válasza:
Itt végig nézheted miket árulnak: [link]
De a kérdésedre a válasz, nincs hal kaja a burger kingbe.
2/12 anonim válasza:
Már nagyon régóta nincs. Egy dolgozótól tudom, hogy napi 1 ilyen szendvicset vettek akkor is amikor napi menüben volt, így nem érte meg az étlapon tartani. A mekiben se fogy olyan nagyon sok, csak az nekik olyan ikonikus szendvics mint a Big Mac vagy a McChicken, így nem vehetik le - gondolom a nemzetközi licensz köti őket.
3/12 anonim válasza:
érdekes, a férjem a mekiből egyedül a halas szendvicset szereti, a többiből nem hajlandó enni :) Mekis szendvics nem jó neked, kérdező?
4/12 anonim válasza:
Ha valamit levesznek a kínálatból, akkor az összes BK-ból leveszik. A Mekiben van halas szendvics.
5/12 anonim válasza:
Én eleve nem értem, hogy a halas mellé, miért nincs 1-2 vega/vegán sem? Én a krumplit eszem csak, pont e miatt.
6/12 anonim válasza:
Régen garnéla is volt a BK-ben, az volt a kedvencem, pedig alapból nem vagyok tengeri herkentyűs. :)
De szerintem már az sincs jó tíz éve, ha nem több.
7/12 anonim válasza:
5, Speciel növényi alapú szendvicse van a burger kingnek már jó ideje.
8/12 anonim válasza:
Van vega szendvicsük már egy ideje, az is a neve, hogy vegetáriánus whopper.
9/12 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy a Burger Kingben van e, de a Mekiben van olyan hamburger, amiben hal van.
10/12 anonim válasza:
Meine van hálás szendvics én ha eszek csak ilyet eszek vagy csirke falatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!