Minden magyar Burger Kingben árulnak long burgereket?
Beülős helyet nézek találka elejére és nézegettem a gyorséttermek menüjét, hogy miket tudnék rendelni, mivel a legközelebbi Meki bezárt, a többi helyen kb évente egyszer fordulok meg vagy kevesebbszer.
Nem akarom beégetni magam azzal, hogy bámulom a plafonra akasztott ajánlatokat, próbálva kitalálni, hogy mi lehet a szendvicsben, szóval megnéztem a BK honlapot, és örömmel láttam, hogy egy korábbi, szerintem finom szendvicsnek (a chili cheese burgernek) van hosszú verziója.
De ez mindenhol van? Mert pl Mekiben, mikor ott dolgoztam, csomószor jöttek hozzánk emberek, hogy kérjenek tőlünk Dupla Big Mac-et, jegeskávét vagy Chicken Big Mac-et, de egyiket se árultuk, a honlapon viszont fent van. Meg a plakátokat se mindig cserélik le mindenhol, mikor már nem fut a termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!