Más is észrevette,hogy a magyar vendéglátásban csavartak egyet a lehúzáson?
Én elfogadom azt,hogy emelkednek az árak, mert drágul a munkaerő, megy fel az alapanyagok ára....stb
Még afelett is szemet hunytam nagy nehezen,hogy sok helyen a majonézt eladják tartármártásnak a rántott sajt mellé.
Na, de azt nem bírom megemészteni,hogy már rántott sajtból sem adnak normálisat, hanem az egyik diszkontáruházban vásárolt mirelit rántott sajtot kínálják fel.
A normális, igazi rántott sajt, az a tipikus, nyúlós, nagyon ízletes, általában háromszögre van vágva.
Ráadásul menüben kértem és együtt 2800 forintot fizettem érte.
Ami még hab a tortán,hogy a képen is a tipikus háromszöges sajt volt és nem az a mirelit szörnyűség.
Pedig egyáltalán, nem tűnt igénytelen helynek és olcsó sem volt.
A rántott sajt nem az a nagyon bonyolult étel.
Egy nagyon jó barátom szakács, sokat mesél arról mi-hogy megy az éttermekben.
Mindig azt mondja nem szabad ott enni ahol 8-10-nél több főfogás van az étlapon, mert annyifélét tuti nem frissen készítenek. Tejesen általános, hogy valami félkész mirelit dolgot csak kisütnek és frissként tálalnak fel.
De ez nem új dolog, mindig is ez ment.
általában háromszögre van vágva.
Volt addig, amíg szinte csak kerek sajt volt. Már szinte mind elérhető más formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!