Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Más is észrevette,hogy a...

Más is észrevette,hogy a magyar vendéglátásban csavartak egyet a lehúzáson?

Figyelt kérdés

Én elfogadom azt,hogy emelkednek az árak, mert drágul a munkaerő, megy fel az alapanyagok ára....stb

Még afelett is szemet hunytam nagy nehezen,hogy sok helyen a majonézt eladják tartármártásnak a rántott sajt mellé.

Na, de azt nem bírom megemészteni,hogy már rántott sajtból sem adnak normálisat, hanem az egyik diszkontáruházban vásárolt mirelit rántott sajtot kínálják fel.

A normális, igazi rántott sajt, az a tipikus, nyúlós, nagyon ízletes, általában háromszögre van vágva.

Ráadásul menüben kértem és együtt 2800 forintot fizettem érte.

Ami még hab a tortán,hogy a képen is a tipikus háromszöges sajt volt és nem az a mirelit szörnyűség.

Pedig egyáltalán, nem tűnt igénytelen helynek és olcsó sem volt.

A rántott sajt nem az a nagyon bonyolult étel.

2022. jún. 14. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Szokj hozzá, hogy háború van. A hatósági áras farhát is kissebb.
2022. jún. 14. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Egy nagyon jó barátom szakács, sokat mesél arról mi-hogy megy az éttermekben.

Mindig azt mondja nem szabad ott enni ahol 8-10-nél több főfogás van az étlapon, mert annyifélét tuti nem frissen készítenek. Tejesen általános, hogy valami félkész mirelit dolgot csak kisütnek és frissként tálalnak fel.

De ez nem új dolog, mindig is ez ment.

2022. jún. 14. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
99%

általában háromszögre van vágva.

Volt addig, amíg szinte csak kerek sajt volt. Már szinte mind elérhető más formában.

2022. jún. 14. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
98%
Fúha.
2022. jún. 14. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Megsúgom, hogy általában az a háromszög alakú is mirelit szokott lenni, csak más fajta.
2022. jún. 15. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!