Tesco online rendelés - kérdések?
Elöször akarnék rendelni, de nem tudok eligazodni. Minden esetben angol nyelvü oldalra jutok, nem tudom használni.
Tudna valaki segíteni, meg tippeket adni? Elöre is köszönöm.
A nyelvet a jobb felső sarok környékén tudod állítani, kis zászlóval van jelölve.
Bocs, még egy kérdés: az oldalon átállítottam magyarra és a következö hibajelzés jött:
Access Denied
You don't have permission to access " [link] on this server.
Reference #18.aee6655f.1603290356.b1385fe
Ennek mi lehet az oka?
Ha Magyarországról nyitod meg az oldalt, akkor magyar felület jön be automatikusan.
Ha angol jön be, előbb válts magyarra, és utána jelentkezz be.
Közel sem biztos, hogy ez a megoldás, de hátha.
Ugyan én Magyarországról nyitom meg, és nem tudom, milyen szerver okoz gondot, de nekem is szokott angol nyelven betölteni. Pontosan már nem emlékszem, mi oldja meg, de több menü pontból/több helyen is meg lehet nyitni az online bevásárlást (bal oldalon), és az egyik angolra visz, a másik magyarra. De egyébként magyar termékek szerepelnek ilyenkor is az oldalon, csak épp angolul lehet rákeresni csak.
A nyelv átállító gomb emlékeim szerint nekem sem működött, maradt angol az oldal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!