Semmilyen Burger Kingben nincs már halas szendvics?
Figyelt kérdés
NAGYON régen jártam már gyorsétteremben, évekkel ezelőtt, de akkor mindig Fish King menüt ettem a Burger Kingben. Ez egy halas hamburger volt valójában.
Ma nagyon megkívántam, és bementem, de az étlapon sem volt, és mikor megkérdeztem, kb úgy néztek rám, mintha dinoszauruszos szenyát akartam volna rendelni...
Nincs már egy étteremben sem? McFish sincsen már?
2022. nov. 13. 17:45
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hát, szomorú, hogy megszűnt... megeszem végül is a mekis halas szendvicset is, de a BK halasa sokkal jobban ízlett. Mondjuk tényleg kb 5 évente egyszer eszek bármilyen gyorsétteremben, szóval akkora hiátust azért nem okoz a hiánya :)
2022. nov. 14. 10:50
12/12 anonim válasza:
Mekiben a halas nagyon jó, én csak azt eszem meg egyébként.
Pedig nem is szeretem halat, de mekis halast azt nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!