Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért járnak emberek rossz...

Miért járnak emberek rossz minőségű drága gyorséttermekbe?

Figyelt kérdés
Életemben először kipróbáltam a Burger kinget...viszonylag sokan voltak, néztem és tök drága aránylag, egy menü több volt mint 2000 ft....az étel minősíthetetlen volt, a zsemle ilyen ipari puha valami volt, a hús vékony izé..bele téve egy paradicsom, egy pici sali levél és valami kis majonéz féle...a krumpli is ilyen puha valami volt a cola vizes...soha többet....egyben biztos vagyok ennyit nagyon nem ért meg, nem minőségi ételek
2023. márc. 29. 21:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%
Mert frekventált helyen vannak, kedvező nyitva tartással, egyenletes minőségű étellel. És hát van, akinek ízlik is, ugye.
2023. márc. 29. 21:56
 2/28 anonim ***** válasza:
33%
Én egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam gyorsétteremben, amikor nem volt más lehetőség akkor ott kellett ennem a gyorsétteremben, a kaja finomnak, finom volt, de utánna nagyon rosszul lettem.
2023. márc. 29. 22:30
 3/28 anonim ***** válasza:
53%

Mert buták. Öcsém rábeszélt 1x hogy menjek el vele Mekizni mert hogy milyen jo.. kb 5 ezer ft volt a menüm hát ettem már finomabbat viszonyt a mennyiség az borzalmasan kevés volt pedig nem vagyok az a dagadt ember csupány 70kg 178cm-el.

Mindig magamnak készítem a kajámat saját ízlésem szerint és jóval olcsóbban illetve nagyobb mennyiségben készítem el mint pl egy gyorsétteremben amennyiért árulják.

Persze sokan alapból nem főznek mert nem tudnak, vagy nincs idejük (bár ha van idejük elmenni oda.. na mind1). Illetve tényleg vannak olyanok akiknek ízlik tudod ahány ember annyiféle szokás :)

2023. márc. 29. 22:45
 4/28 anonim ***** válasza:
76%
A "több volt mint 2000 ft" még nem is drága a mostani élelmiszerárakhoz képest...
2023. márc. 29. 23:30
 5/28 anonim ***** válasza:
53%
Konzumidiotizmus, nem kell túlgondolni. Ezért tökmindegy, mi a moslék, mert nem azért mennek. Jó, aláírom, van az a beteg ízlésvilág, amiben ez a csúcs, ami még csak meg se próbál jó lenni, és ki tudja miért, de nagyon szét van adalékolva, reménytelenül hitvány végeredménnyel... Az ígéretet megy behajtani, és működik a hipnózis.
2023. márc. 29. 23:42
 6/28 anonim ***** válasza:
87%

Mert finom, helyesebben ízlik az illetőknek, ahogy a neve is jelzi, gyors és egyébként kifizethető.

Én zömében otthon főzök, de simán eszem alkalmanként (értsd: három havonta) ilyen helyeken, mert ízlik és nem megyek tőle csődbe. Nem lesz attól senki több, ha eltartott kisujjal értetlenkedik. Ha nem ízlik,nem kell enni, másnak meg bejön, ennyi van a sztoriban.

2023. márc. 30. 04:59
 7/28 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk a gyerek imádja, szóval néha nincs más választásom . Mondjuk szerencsére kezd rájönni, hogy a gyorsétterem nem a kajálda csúcsa
2023. márc. 30. 06:51
 8/28 anonim ***** válasza:
86%
Én ugyan régen ettem Burger Kingben, de kizártnak tartom, hogy a kóla (legalábbis szándékosan) vizes lett volna. A többi ízlés dolga, emlékeim szerint a minőség jó, ezt árulják évtizedek óta sikerrel, és biztos nem valami hype miatt. Nem tudom, mire számítottál, helyben sült zsenge puffancsra 3 cm vastag marhaszelettel? Azok menü nélkül kerülnek ennyibe. Szerintem hasonlítsd össze az árakat a többivel, de persze menüket azonos mennyiségű adagokkal.
2023. márc. 30. 06:55
 9/28 A kérdező kommentje:
6. Akkor úgy kérdezem miért ízlik az embereknek a rossz minőségű étel?
2023. márc. 30. 06:57
 10/28 A kérdező kommentje:

Ha összehasonlítom pl. a bamba marha sajtburgerével. 2500 ft. egy ilyen wuhper 1600 ft. (amiben sajt sincs, úgy gondolom ár érték arányban jóval jobb (minőségibb, nagyobb mennyiség stb.)

[link]

2023. márc. 30. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!