Ez a pecsenyés fair volt?
Most mit akarsz megtudni?
Ha eszel valamit, azt ki kell fizetni, a hús mindig drága. Gondolom, étlap volt, olyat még soha nem hallottam, hogy nincs feltüntetve az ár. Van ugyan olyan, ahol a 10 dkg ára van megadva, de valaminek lennie kell.
Meg az is kérdés, mennyi neked a "brutális ár", meg az sem mindegy, mit ettél, csirkecombot vagy marhabélszínt.
2022. okt. 2. 16:57
2/19 A kérdező kommentje:
Nem volt étlap és semminek nem volt feltüntetve az ára. Egy kB 20 dgk-os hekket vettem, egy sült kolbászt, 3 adag sült krumplit, 2 szelet kenyeret, meg mustárt. Ezért fizettem 9000 forintot. A 10 dkg-os árat hiányolom. Mint írtam ki fizettem. Legyen boldog vele.
Mig a fizetesig eljutottal, erted, sorbanallas, elotte bameszkodas, ilyesmi, szoval addig vegig nem tunt fel hogy mennyibe kerul? Csak odaalltal egy sorba ahol finom illatok voltak, ramutattal hogy 'azt', megsimogattad a hasadat hogy ertsek hogy te ehes vagy, es ennyi?
2022. okt. 2. 17:04
igen, ez így normális
ha előre megkérdezed, megmondták volna az árat és akkor tudsz dönteni
és őszintén ez az ár sem vészes amennyi mindent vettél
2022. okt. 2. 17:10
3-nál apont!
És ha nincs kiírva (vagy csak nem vetted észre) van szájad, meg lehet kérdezni. Fizetés, vagy rendelés _ELŐTT_.
2022. okt. 2. 17:13
6/19 A kérdező kommentje:
Igen, képzeld tudom hogy rákellett volna kérdezni, ha egy, elvileg ebben a szakmában dolgozónak nincs annyi tisztessége hogy kiírja az árát. Egyébként pedig megkérdezték hogy mit kérek, én pedig elmondtam. Nem a hasamat simiztem mint egy fogyatékos. Lehet máshol ez a szokás, nálam nem. Honnan kellett volna feltünnie ha egyszer semmi nem volt feltüntetve.
Ha valaki nem kérdez, akkor ne csodálkozzon, ha meglepödik!
Normál esetben vagy megnézed az árlapot, vagy ha nincs - ami elég furcsa lenne -, akkor elöször megkérdezed, mennyibe kerül a hekk, sült kolbász, krumpli, és utána döntöd el, mi fér bele neked.
Mellesleg ennyi kajáért nem fizettél sokat
2022. okt. 2. 17:17
6: hadoválhatsz tisztességről, meg egyebekről... Te nem mertél felnőtt módjára viselkedni - és nekiállsz utólag pampogni.
2022. okt. 2. 17:19
MOst direkt végignéztem jó pár pecsenyesütö, büfé árait, egy adag sült kolbász, egy adag hekk meg három adag sült krumpli a legolcsóbb helyen 8000 Ft, a legdrágábbnál meg 13000 ft. (Ez mind büfé, nem étterem!)
2022. okt. 2. 17:24
9: én csak emlékezetből számoltam össze, múlt héten láttam az árakat a Római parton. Fesztivál nélkül is több mint 9e a felsorolt cucc.
2022. okt. 2. 17:27
Kapcsolódó kérdések: