Melyik büfés/gyorséttermi kajákat szeretitek az alábbiak közül?
Ezek nagyon nem egy mezőny, hiszen a lángosos, pecsenyés, hekkes sokféle minőség. Általában ezek családi kisvállalkozások, még ugyanannál a büfénél is van eltérés, nemhogy két különböző között.
Ha jó, akkor nagyon jó, de szinte mindig lutri.
A McDonald's, KFC, Burger King meg egyenkaját gyártó nagy cégek. Ugyanazt a szemetet adják New Yorkban, Tokióban és Rákosborzasztón, ízre megegyező de a minőségtől se várj csodát.
Ezek alapján az ember vagy beválallja a lutrit vagy megelégszik az ismerős hulladékkal.
Látom senki sem érti ezt a kérdést. Nem az a kérdés, hogy hol jobb enni, vagy hogy Futrinkai utcai Tibi bácsi lángosos bódéja jobb-e a Burger Kingnél. Itt nem X versus Y összehasonlítás van.
A kérdés, hogy MIT szerettek enni legszívesebben (a felsoroltak közül). Gyakorlati példa: Kell várnod 1 órát a vonatodra és éhes vagy. Ilyenkor hova mennél? Lángosozni, pecsenyesütőhöz vagy bemész a Mekibe? Ennyi. :)
Én speciel a lángost és a kebabot preferálom, a hamburgerért nem vagyok oda, bárhol is eszem. De az ilyen mcnuggets és hasonló dolgokat sem szeretem. A felsorolt gyorséttermekben (kfc, meki, burgerking) pedig nem csak hamburger van, ezért írtam ki így összegezve, hogy pl: McDonalds.
" Mindenhol azt fogom választani, amit legjobban szeretek azon a helyen vagy amit éppen ennék. "
Erről szól a kérdés. AMIT szeretsz. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a felsoroltak közül melyikeket szeretik az emberek, melyiket preferálják a legjobban. Melyik a kedvencük a felsoroltak közül. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!