Milyen krém van a melegszendvicsen ez a tipikus büfés melegszendvicsre gondolok. Tudtok bevált recepteket adni?
nállunk a büfébe van olyan melegszendvics h valami hús hagyma meg sajna a többire nem tudok rájönni de jólbevált melegszendvics receptekre lennék kíváncsi.
néztem googlebe denem tudom hogy mennyire jó azért itt kérdezem h kinek mi vált be.
köszi előre is:D
Én kettőt imádok: ledarált vagy kockára vágott tarját elkeverek tejföllel (esetleg tojással, én anélkül szoktam és isteni) kenyérre ráteszed megsütöd. Végefelé sajtot teszel rá, pár percig még sütöd. Én mustárral eszem!
A másik: Glo**s hamburger jellegű melegszendvicskrém! Múltkor 9 dobozzal vettem, akciós volt!!! (csak 10 volt kitéve és egynek sérült volt a doboza) megsütöd, mielőtt jó lenne sajtot szórsz rá, én ezt is mustárral eszem!
De ezekből tripla mennyiség kell, mert eteti magát! Isteni!!!
Én olyat szoktam csinálni hogy:májkrém v. konzerv darált
hús,kis tejföl,mustár,pirosarany ha szereted lehet a csípős,vegeta,kis bors,kicsi fokhagyma v fokhagyma por,és persze reszelt sajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!