Melyik büfés/gyorséttermi kajákat szeretitek az alábbiak közül?
Pontosan ezt írtam. Ha ismerem a környéket, akkor nyilván a helyi pecsenyés/lángosos/kebabos közül a legjobbat veszem.
Ha nem, akkor Dönc vagy hasonló mert habár a menü picit változik mindenütt ugyanazt a szintet kapod (azaz nem patkányból vagy macskából van a cucc. Lehet rossz minőség, tehén orrból meg seģglukakból darálják össze, de azért van egy belső sztenderd amit meg kell ugrani.)
(Első voltam)
"Erről szól a kérdés. AMIT szeretsz."
Szeretem a hot-dogot, mint ételt, de a mekit is, mint gyorséttermet... Tényleg nem érted, hogy mi a baj a kérdéssel?
"Erről szól a kérdés. AMIT szeretsz. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a felsoroltak közül melyikeket szeretik az emberek, melyiket preferálják a legjobban. Melyik a kedvencük a felsoroltak közül. Ennyi."
De melyik mit? Melyik kaját? Melyik éttermet?
Figyelj, lehet töröltetni a válaszomat és mocskolódni privátban, de attól még a kérdés hibásan van feltéve.
Olyan mintha azt kérdeznéd, hogy melyik a kedvenc járművem?
a) Mercedes,
b) Helyi-járatú busz,
c) elektromos autó.
Erre nem lehet válaszolni így. Ha hasonlót felteszel egy közvélemény-kutatásban, akkor hamis eredményeket kapsz és - a privátban említettre reagálva - attól, hogy 100 ember leadja a szavazatát, még nem jelenti azt, hogy jól lett megírva a kérdéssor.
A válaszom továbbra is az, hogy: Szeretem a hot-dogot, a mekit és az összes féle-fajta burgereket. Nem értem, hogy miért akarod rámerőltetni, hogy szavazzak, ha egyszer leírtam, hogy ezeket szeretem, de nem tudok szavazni a fent kivesézett okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!