Hol található az éjjel nappal Budapest Rekigináéknak a büfés kocsija?
Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 22:01
2/8 anonim válasza:
Az egy alacsony költségvetésű, megrendezett sorozat, nem reality. Ugyanúgy nem fogsz a büfés kocsiból rendelni egy hamburgert, mint a Rózsából egy kávét.
3/8 anonim válasza:
Azt a kocsit maximum egy telepen találod meg amit arra az időre tesznek félre ha épp nem kell forgatáshoz...
4/8 anonim válasza:
Római parton. (A háttérből ezt veszem ki, csak régen jártam már arra.)
5/8 anonim válasza:
Mindig elszomorít, ha mintakövetést látok. EZ pont ilyen. Látta a tévében, tudni akarja, részese akar lenni a hazug talmi élménynek.
6/8 anonim válasza:
Romai parton, a Rozgonyi Piroska- es a Kalaszi utca kozotti szakaszon.
7/8 anonim válasza:
a Római-parton.
mielőtt rákattintottam a kérdésre, sejtettem, h tele lesz kötekedő agyhalottakkal, akik kioktatják a kérdezőt.
Komoly agymunka ám rájönni, hogy valószínűleg a kérdező úgy értette, hogy a sorozat hol forgatják a büfés jeleneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!