KIOSK brassói aprópecsenye receptje?
Figyelt kérdés
Vagy valaki elkészítette már úgy, ahogy ott készítik?2021. szept. 7. 13:09
1/4 anonim válasza:
Érdemes az eredetit megkeresni szakácskönyvben.
2/4 anonim válasza:
Esetleg kérdezd meg.
Vagy mejd valakivel, aki jól tud főzni és ki tudja neked érezni, miket tesznek bele. Habár nagy valószínűséggel tele van leveskockával, ételízesítővel - azaz ízfokozókkal, ami függővé tesz.
3/4 A kérdező kommentje:
2/ Ezek szerint még nem jártál abban az étteremben, mert akkor nem mondanál ilyeneket.
2021. szept. 7. 19:06
4/4 anonim válasza:
Tényleg nem jártam ott, csak a Kioszk nekem olcsó kategóriás éttermet jelent, elnézést, ha rosszul saccoltam be.
De ettöl függetlenül vagy rákérdezel - ha komolyabb étterem, akkor nem fognak kiadni infót - , vagy egy kifejezetten jó ízérzékelésű valakivel megpróbálod kitaláltatni, mi lehet benne.
Legalább is feltételezem, a füszerezés a kérdés, a többiben nem sok eltérés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!