Hogyan kell elkészíteni a brassói aprópecsenyét?
Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 20:50
2/4 anonim válasza:
CSíKOKRA!!összevágod a húst,elkezded olajon pirítani,rá só bors zúzott fokhagyma,közbe elkezdheted sütni a krumplit,ha kell kevés vízet önthetsz a hús alá,épp egy picit,ha megpuhult a hús,összekevered a krumplival és kész
3/4 anonim válasza:
a legjobb általam ismert brassói recept:
4/4 anonim válasza:
Először elkészítem a kockára vágott sültkrumplit és félreteszem.
Külön kevés zsíron igen apróra vágott vöröshagymát dinsztelek, a kockára vágott sertés-combot belerakom, sózom, borsozom, majd födő alatt puhára párolom. Amikor már puha, födő le, és aranybarnára sütöm. Ekkor belekavarom a sültkrumplit, és egy jó adag zúzott fokhagymát dobok rá. Rögtön el is zárom alatta a gázt (ha a fokhgyma megég, az egész borzalmas lesz!) és néhány percre beborítom (amíg megterítek stb.stb.), így a fokhagymának van ideje, hogy átjárja az íze-illata az egészet.
Sokan, sokféleképpen készítik, ez az én verzióm, előbb-utóbb te is rá fogsz találni a sajátodra! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!