Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húsból a legjobb...

Milyen húsból a legjobb aprópecsenyét készíteni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
sertés szüszpecsenye
2013. okt. 10. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy bélszín.
2013. okt. 10. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha brassóira gondolsz, akkor tényleg a szűzpecsenye a legfinomabb, de soványabb lapockából is , combból is nagyon finomat lehet készíteni.
2013. okt. 10. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt szeretnék készíteni a hétvégén, és még sose csináltam. Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2013. okt. 10. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Én csikemellből szeretem a legjobban . :)
2013. okt. 10. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 doboszoli ***** válasza:
100%

Ha lenne lehetőségem (amúgy van) én a szűzre szavaznék.

Bélszínt inkább egyben/szeletben sütném.

De kinek-kinek.

2013. okt. 10. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2013. okt. 10. 19:29
 8/10 A kérdező kommentje:
No, ma megvolt a finom pecsenye, nagyon jó lett!:-)))
2013. okt. 12. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Miből csináltad ? :)
2013. okt. 12. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
Sertés szűzpecsenyéből.
2013. okt. 12. 22:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!