Milyen húsból a legjobb aprópecsenyét készíteni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 16:19
3/10 anonim válasza:
Ha brassóira gondolsz, akkor tényleg a szűzpecsenye a legfinomabb, de soványabb lapockából is , combból is nagyon finomat lehet készíteni.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt szeretnék készíteni a hétvégén, és még sose csináltam. Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2013. okt. 10. 16:55
5/10 anonim válasza:
Én csikemellből szeretem a legjobban . :)
6/10 doboszoli válasza:
Ha lenne lehetőségem (amúgy van) én a szűzre szavaznék.
Bélszínt inkább egyben/szeletben sütném.
De kinek-kinek.
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2013. okt. 10. 19:29
8/10 A kérdező kommentje:
No, ma megvolt a finom pecsenye, nagyon jó lett!:-)))
2013. okt. 12. 15:32
10/10 A kérdező kommentje:
Sertés szűzpecsenyéből.
2013. okt. 12. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!