Frutsi kérdése:
Szerinted melyik a legfinomabb magyar etel?
Figyelt kérdés
A cegnel, ahol dolgozom, fozoversenyt tartunk oktober vegen. Nyerni akarok! Igy varom a listat a legizletesebb magyar etelekrol amiket elkeszithetnek. Koszontem!2013. szept. 26. 20:25
1/18 gömbicica válasza:
én megcsináltam az idei országtorta palacsinta desszert változatát. csodájára jártak! szintén verseny volt. (de ezt csak önszorgalomból csináltam)
3/18 anonim válasza:
Harcsa paprikás túrós csuszával.Biztos siker, legalábbis nálam. :)
4/18 anonim válasza:
Fogalmam nincs magyar étel e, de a brassóinál nincs finomabb :-)
6/18 anonim válasza:
én is a harcsát választanám, de az rizikós főzőversenyen, nagyon sokan nem szeretik a halat...
amúgy milyen a főzőverseny? bogrács vagy otthon főztök és beviszed? első esetben én egy jó gazdag paprikás krumplit javasolnék, a második esetben meg babgulyást vagy füstölt csülkös bablevest
7/18 anonim válasza:
kakaspörkölt, de csak házi kakasból. Nokedlival és káposzta vagy uborkasalátával.
9/18 A kérdező kommentje:
Koszi szepen mindenki! Jok a valaszok!
Otthonfozos bevivos a verseny. A levesektol kicsit felek emiatt de nekem a halaszle volt az egyik otletem. Meg vacilalok.
2013. szept. 26. 21:19
10/18 anonim válasza:
Olyat csinalj amit a legtobben szeretnek. A hal, gomba, porkolt stb huzos ilyen teren. En somloit, kurtos kalacsot, langost, orszagtortat, palacsintat, buktat vagy almas pitet vinnek. Ha foetel akkor hortobagyi palacsinta, lecso,paprikas krumpli talan. Fontos,hogy magyar legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!