Csirkemellből brassói aprópecsenye?
Az első nem tud főzni az a baj, mindenhova azt írja hogy a csirke szar, kérlek ignoráld.
Főzd kicsit több zsiradékkal mint a marhát vagy disznót és kész.
Az egy dolog, hogy a csirke száraz, de a brassói is.
Te valami mást szeretnél főzni szerintem.
Szaftos, puha nem lesz a hús sehogy, azonban sima szaft az lehet rajta.
A szaft alapból a zsiradék, amit alá raksz, és a fűszerek. A hús ígyis-úgyis kiszárad, de ízlések és pofonok, nekem jobban ízlik, mint a disznó. :D De én imádom a kiszáradt, 0 zsíros húsokat.
Habár leszóltátok az első hozzászólót, én csak annyit tudok mondani, hogy persze, lehet készíteni csirkemellből akár tatárbifszteket is, csak marhára nem lesz olyan, mint az eredeti.
A csirkemellből készített "hamburger", "brassói", "szték" kb pont olyan fából vaskarika, mint az eredetire hasonlító, de mégsem eredeti kínai utánzatcuccok :)
Egyébként egy mezei, sütni vagy rántani való csirke természetes állapotában ritkán nehezebb mindenestől 70-80 dekánál - míg a hiperekben kapható filézett csirkemell néha magában majd ennyit nyom.
A tyúk alapvetően nem szeret meg nem is tud repülni, és nem is gyúr, így semmi nem indokolja, hogy brutális mellizmokat növesszen - ennek az oka az, hogy a neveldékben mindenféle érést gyorsító és növekedési hormonokkal tömik tele szegényeket, hogy minél hamarabb és minél bazinagyobbra nőjenek, valamint a főleg a 21. század kezdete óta iszonyúan nyomuló csirkelobbinek köszönhetően az emberek nagyságrendekkel több csirkét esznek, mint azelőtt, mert ugye most ez az "egészséges".
A kedves szülők meg tömik tele a jó kis hormonos csirkemellel a kicsi lányukat, aztán csodálkoznak, hogy a kiscsaj tízévesen nagyobb melltartót hord, mint anyu, és nagyobb cipőt, mint apu :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!