Tudtok könnyű, jó recepteket csirkemellből? Mehet hozzá gomba, sajt stb.
Nekem az egyik kedvenc könnyű receptem az alufóliában sült csirkemell. Könnyű, egészséges és nagyon gyors.
Felszeleteled a csirkemellet vékony(ujjnyi) szeletekre. Csinálsz pár alufólialapot, bekened az egyik oldalát vékonyan olivaolajjal. A lap bőven nagyobb legyen a csirkeszeleteknél! Rápakolod a csirkemellet(én egy lapra 1-2 szeletet szoktam rakni). A csirkemellre most pakolhatsz bármilyen zöldséget! Én paradicsomot, paprikát, hagymát szoktam elsősorban, de tényleg bármivel ki lehet próbálni. Ha megpakoltad felhajtod az alufóliát, a tetején pedig összefogod, így kis batyuid lesznek. 180 fokon 35 perc alatt nagyon szaftosra sül. A zöldségeknek kifolyik a leve, ebben megpárolódik a hús, isteni finom lesz. A zöldség pedig jó köretnek. 10 perc alatt össze lehet dobni, utána csak be kell hajítani a sütőbe és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!