Gombás hus milyen formába?
Gombát, apróra vágott főtt tojást, petrezselymet, hagymát, egyéb fűszereket + nyers tojást összedolgozol.
1. Ha a húsod még egyben van, felszúrod a közepét, és ezt a gombás tölteléket bele, egyben sütöd sütőben, először fólia alatt, majd a végén megpirítani.
2. Ha a húsod szeletben van, egy kicsit klopfold ki, az egyik oldalát kend meg mustárral, az egyik végébe rakj a gombás töltelékből, a másik végét ráhajtod, körbetűzöd, panírozod, és rántva adod körettel.
3. Ha nem akarod panírozni,alufólia csíkokat megkensz olajjal, belerakod a töltött husit, alaposan körbe-tekered a fólia szélt, és felforrósított olajban, (de közepes lángon!) szépen átsütöd. Sütési idő összesen 20 perc, 10 perc után az egyes fólia-csomagocskákat megfordítod, hogy mindkét oldala szépen átsüljön.
Ne süsd tovább, mert kiszárad, megég, minden baja lesz! :)
Ez tényleg igaz, egy tejes-lisztes habarással, plusz vajjal, ami zsírt adja hozzá, majdnem ott vagy, mint a tejszínnel/tejföllel.
Valamint egy elősütött húst gombával lerakva egy jénaiba, besamellel leöntve is nagyon finomra lehet sütni sütőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!