KÖRÖMRESZELŐ-t hol tudok venni a legolcsóbban? FÉM legyen amire nem "por" van ráfújva hanem a barázdák bele "vésve" szóval az a rendes békebeli :D lehetőleg műanyag vég nélkül a könnyű fertőtlenítés miatt.
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 19:39
1/10 anonim válasza:
Bármelyik sarki árusnál, de azok tudod, hogy nem visznek semmit ugye?
2/10 A kérdező kommentje:
Éppen hogy az a használható, persze abból sem mindegyik. Lábkörömre kellene, nem kézre. Te mit javasolnál?
2015. márc. 28. 19:47
3/10 anonim válasza:
De az olcsók nem használhatóak. Rossman-ba vagy DM-be nézd meg, de ott nem olcsók.
4/10 A kérdező kommentje:
Ezek a boltok nincsenek a közelünkben, egyértelmű ha lenne én is megnézném, interneten gondoltam.
2015. márc. 29. 15:10
5/10 anonim válasza:
Akkor azt mondjad... :D
6/10 anonim válasza:
Amúgy ha van olyan ismerősöd aki Avonozik vagy Oriflamezik tőle is rendelhetsz. Úgy nincs postaköltség.
7/10 A kérdező kommentje:
Mi az az Avonozik?
2015. márc. 30. 15:14
8/10 A kérdező kommentje:
Mi az az Oriflamezik? Micsoda szavak :D biztos az egyik a manikür a másik a pedikür, és ha lenne ismerősöm aki Mani vagy Pedi :D akkor tőlük kérhetnék reszelőt, de akkor már eleve megcsinálhatnák ők is azt amit én szerettem volna :D
tel:
-Szia, én vagyok, kellene egy körömreszelő.
-Igen?
-Azért kereslek, mivel pedikűrös vagy azaz Avonozikos vagy Oriflamezikes, gondoltam tudnál adni.
-Ööö ezt még egyszer.
-Van vagy nincs?
-Mi?
-Reszelő.
-Van, de mi volt az a két szó?
-Avonozikos meg Oriflamezikes vagy nem?
-Avono mi?
-Öhm..akkor lehet valamit félreolvastam.
-Nem tudom, gyere át majd megbeszéljük.
-Rendben, köszi, délután átugrom.
-Várlak, szia.
-Szia.
:D
2015. márc. 30. 15:21
9/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!