Hogy lehet olyan kártyapaklit kártyalaponként lefertőtleníteni, ami nem vízálló papíranyag?
Figyelt kérdés
Olyan esetben, ha sokszor használták, nem tiszta kézzel, például kórházban betegek. Úgy, hogy ne ázzanak szét a kártyalapok, és a papír illat utólag vissza álljon az eredeti gyári illatra. Biztos vagyok benne, hogy van rá lehetőség.2015. márc. 28. 15:32
2/4 anonim válasza:
200ftért kapsz újat, ez a legegyszerűbb :)
3/4 anonim válasza:
Én óvatosan áttörölném enyhén fertőtlenítős puha ruhával, vagy mégjobb a puha ruha helyett kéztörlő, így nem kened rá újra a "trutyit" csak ne legyen nagyon nedves. Bár ez annyiból lehet nem jó hogy érződni fog valamennyire, esetleg alkohol, semleges arcszesz? Persze próbaképpen ki kell egy lapon nem e roncsolja a mintát a kártyán, de ha keveset használsz biztosan nem lesz gond.
4/4 anonim válasza:
a vattakorong még jobb lehet mint a papírtörlő. Előző voltam :D az alkohol ráadásul gyorsan elillan nem fogja szétáztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!