Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Brassóban lehet brassói...

Brassóban lehet brassói aprópecsenyét enni vagy csak nálunk hívják így?

Figyelt kérdés

2016. júl. 7. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Rengeteg elmélet van rá ,hogy honan származik. Néz utána de nem fogsz rá egyértelmű választ kapni. Azt ,hogy lehete kapni ilyen néven Brassóban vagy nem nem tudom. Lehet ,hogy ott nem is úgy hí

vják.

[link]

2016. júl. 7. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, ilyen néven Brassóban nem ismerik. Valószínűleg készítenek hasonlót, biztos van aki ismeri ezt a receptet is, de én nem próbálnám ki egy étteremben, hogy brassóit rendeljek, mert nem szeretném, ha furán néznének rám!
2016. júl. 7. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Brassoban a debreceni kolbász a menő
2016. júl. 8. 07:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jövőhéten megyek Brassóba, majd akkor meglátom, hogy beválik-e :)
2016. júl. 8. 09:14
 5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy az ételt feltaláló szakácsnak volt a neve Brassói. (Pld. a dobostortát nem a dobszerű tetejéről nevezték el, hanem mert Dobos volt a feltaláló cukrász neve.)
2016. júl. 9. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!