Brassói bográcsban?
Figyelt kérdés
Valaki csinált már brassói jellegű húst bográcsban? Hogyan?2015. ápr. 23. 07:13
1/3 anonim válasza:
Bográcsban minden finom, még rántottát is csináltunk csak az könnyen odaég... :-)
2/3 anonim válasza:
Bográcsban leginkább olyan kajákat szoktak főzni, aminek viszonylag bő leve-szaftja van, már a bogrács jellegzetes formája miatt is!!!
Nem igazán tartom jó ötletnek a brassóit abban készíteni!
3/3 anonim válasza:
A húst biztosan el lehet benne készíteni, alacsony lángon. De a krumplihoz kell még egy bogrács.
De persze el lehet. A bogrács csak annyiban különbözik a konyhától, hogy nehezebb a hőfokát beállítani, de attól még ugyanaz történik.
Elég nehéznek és körülményesnek tűnik, de ha megcsináljátok, és nem rontjátok el, egészen biztosan életetek legjobb brassóija lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!