Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ezekután kifizettétek volna...

Ezekután kifizettétek volna az italokat?

Figyelt kérdés

Tegnap egy étteremben voltam a barátnőmmel, és pont az étterem előtt parkoltam. Semmi felfestés vagy tábla nem jelezte, hogy az privát parkoló lenne. Már rendeltünk, és mikor hozta a pincér az italokat, megkért, hogy álljak el onnan mert az a főnök helye és megérkezett.

Mondom oké, de ha beülök az autóba én már nem jövök vissza és a két felbontott üdítőt sem fizetem ki. (nem is ittunk belőle) Erre elkezdett pampogni, hogy már pedig azt ki kell fizetni bla-bla, de csak hidegvérrel eljöttünk.

2022. máj. 14. 16:31
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
23%
Épp a teraszon tett-vett mikor megérkeztünk, de akkor még nem szólt semmit. Felvette a rendelésüket, 2-3 perc múlva hozta az italokat és akkor megkért, hogy álljak el onnan. Hozzáteszem, hogy udvariasan közölte, de számomra akkoris elfogadhatatlan. Én is higgadtan beszéltem, nem kezdtem el flegmáskodni, csak mondtam hogy akkor elmegyünk, de nem fizetek.
2022. máj. 15. 16:33
 22/23 anonim ***** válasza:
88%
És ehhez miért kell több nick, kérdező???
2022. máj. 15. 16:45
 23/23 anonim ***** válasza:
88%
22. Ez azt bizonyítja hogy ez a sztori egy nagy kamu.
2022. máj. 15. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!