Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ezekután kifizettétek volna...

Ezekután kifizettétek volna az italokat?

Figyelt kérdés

Tegnap egy étteremben voltam a barátnőmmel, és pont az étterem előtt parkoltam. Semmi felfestés vagy tábla nem jelezte, hogy az privát parkoló lenne. Már rendeltünk, és mikor hozta a pincér az italokat, megkért, hogy álljak el onnan mert az a főnök helye és megérkezett.

Mondom oké, de ha beülök az autóba én már nem jövök vissza és a két felbontott üdítőt sem fizetem ki. (nem is ittunk belőle) Erre elkezdett pampogni, hogy már pedig azt ki kell fizetni bla-bla, de csak hidegvérrel eljöttünk.

2022. máj. 14. 16:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
57%
Persze hogy ki. De eleve visszamentem volna, és megittam volna, rendeltem volna kaját, stb. Nem értem, miért ne mehettél volna vissza, miután arrébbálltál?
2022. máj. 14. 16:40
 2/23 anonim ***** válasza:
39%
Én simán alrébb álltam volna.
2022. máj. 14. 16:40
 3/23 A kérdező kommentje:

Szerintem felháborító a vendégeket azért ugráltatni mert megjött a góré.

Akkor miért nem jelzik,hogy ne parkoljanak oda? A főnök nem tud máshová állni?

2022. máj. 14. 16:44
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Nem mentem volna odébb, mert sehol nem jelezték, hogy az privát parkoló.
2022. máj. 14. 16:45
 5/23 anonim ***** válasza:
56%
Ha normálisan szólnak, akkor igen.
2022. máj. 14. 16:46
 6/23 anonim ***** válasza:
81%
Nincs ilyen közterületen, hogy privát parkoló. A saját garázsa vagy lezárt kertje a privát parkolója. A szolgáltató van a kuncsaftért, és nem fordítva. Nagyon helyesen tetted, hogy eljöttél, a pénzedért alapvető, hogy tiszteljenek.
2022. máj. 14. 16:49
 7/23 anonim válasza:
36%

Nem értem miért kell ilyen önérzetesnek lenni. Felállsz, odébállsz, visszasétálsz, leülsz és ott folytatod ahol abbahagytad. Valószínűleg 5 percbe sem került volna az egész.

Mit értél el azzal, hogy elmentél? Minden bizonnyal kerestél másik éttermet ami több mint 5 percbe került.

2022. máj. 14. 17:06
 8/23 A kérdező kommentje:
#7 Igen, pontosan ezt tettem. Kerestem másik éttermet ahol tisztelnek és nem ugráltatnak mint egy csicskagyereket.
2022. máj. 14. 17:07
 9/23 anonim ***** válasza:
56%
cool story bro
2022. máj. 14. 17:10
 10/23 anonim ***** válasza:
58%
8. Oké, de gondolom ez az önérzetesség több idődbe került, mintha csak szimplán kisétálsz és félregurulsz az autóddal.
2022. máj. 14. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!