Ezekután kifizettétek volna az italokat?
Tegnap egy étteremben voltam a barátnőmmel, és pont az étterem előtt parkoltam. Semmi felfestés vagy tábla nem jelezte, hogy az privát parkoló lenne. Már rendeltünk, és mikor hozta a pincér az italokat, megkért, hogy álljak el onnan mert az a főnök helye és megérkezett.
Mondom oké, de ha beülök az autóba én már nem jövök vissza és a két felbontott üdítőt sem fizetem ki. (nem is ittunk belőle) Erre elkezdett pampogni, hogy már pedig azt ki kell fizetni bla-bla, de csak hidegvérrel eljöttünk.
Szerintem felháborító a vendégeket azért ugráltatni mert megjött a góré.
Akkor miért nem jelzik,hogy ne parkoljanak oda? A főnök nem tud máshová állni?
Nem értem miért kell ilyen önérzetesnek lenni. Felállsz, odébállsz, visszasétálsz, leülsz és ott folytatod ahol abbahagytad. Valószínűleg 5 percbe sem került volna az egész.
Mit értél el azzal, hogy elmentél? Minden bizonnyal kerestél másik éttermet ami több mint 5 percbe került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!