Tegnap egy étteremben voltam a barátnőmmel, és pont az étterem előtt parkoltam. Semmi felfestés vagy tábla nem jelezte, hogy az privát parkoló lenne. Már rendeltünk, és mikor hozta a pincér az italokat, megkért, hogy álljak el onnan mert az a főnök helye és megérkezett.
Mondom oké, de ha beülök az autóba én már nem jövök vissza és a két felbontott üdítőt sem fizetem ki. (nem is ittunk belőle) Erre elkezdett pampogni, hogy már pedig azt ki kell fizetni bla-bla, de csak hidegvérrel eljöttünk.
Nem önérzetesség, hanem önbecsülés. Mindenkinek kellene,hogy legyen. És megéri 5 percet rászánni az életünkből. Nem vagyunk mások játékszerei, nem vagyunk rászorulva a kiszolgáltatottságra.
2022. máj. 14. 17:18
12/23 anonim válasza:
Na de az 5 perc pont az lett volna, ha arrébbáll az autóval. Hogy megsértődik, lelép, és keres egy másik éttermet, ezzel nagy valószínűséggel jóval több időt pazarolt el feleslegesen a saját életéből.
2022. máj. 14. 17:27
13/23 anonim válasza:
De nem hagyta magát palira venni. Kifejezte, hogy nem ér kevesebbet, mint a másik ember, aki őt a saját kénye-kedve szerint ugráltatta, ráadásul egy szolgáltató, akinek ő fizet. Ez többet ér, mint 10 perc. Nem kell megalkuvónak lenni, mert ha magadat nem becsülöd, más se fog téged.
2022. máj. 14. 17:33
14/23 anonim válasza:
12: Ennyi erővel minek élsz még? Csak halasztod az elkerülhetetlent, golyó a fejbe, aztán máris mennyi időt spóroltál.
2022. máj. 14. 19:26
15/23 anonim válasza:
"Ennyi erővel minek élsz még? Csak halasztod az elkerülhetetlent, golyó a fejbe, aztán máris mennyi időt spóroltál."
Egyrészt minek kell gyökérnek lenni?
Másrészt még a logikád is bukta, hisz ezzel nem spórolok semmit, pont hogy elvesztem mindazt az időt, ami nekem adatott volna.
2022. máj. 14. 19:29
16/23 anonim válasza:
Kifizettem volna, mert magamnak tartozom annyival, hogy kifizetem, amit kértem és megkaptam, viszont ha sértve érzem magam, eljövök és jelzem is, hogy ez emiatt történt.
2022. máj. 14. 23:52
17/23 anonim válasza:
Szerintem ott követted el a hibát, hogy nem esedeztél lábat csókolva a főnök bocsánatáért, amiért odamertetek menni.
2022. máj. 15. 07:33
18/23 anonim válasza:
Gondolom, rá volt írva a neved az autóra meg a homlokodra is, hogy tudták, neked kell szólni. Mert azt nem hiszem, hogy azt lesték, és még is jegyezték, ki mivel érkezett és hol parkolt.
2022. máj. 15. 08:34
19/23 anonim válasza:
Napi kamukérdés. Majd pont a pincér tudja, hogy melyik a te autód..
2022. máj. 15. 10:12
20/23 anonim válasza:
Ha úgy történt, ahogy a kérdező írja, annak a rendkívül durva jele, hogy azon a helyen abszolút nem veszik emberszámba a vendéget. Ha a pincér szól, a vendég azonnal pattanjon! Ne tegyetek úgy, mintha nem ismernétek ezt a vendéglátós gondolkodásmódot!
Egyébként a pincér meg is kérdezhette, ki parkol ott, vagy véletlenül láthatta az érkezését, és megjegyezte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!