Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy legszívesebben kiírnám az ajtóra, hogy gyereket az étterembe hozni tilos?

Figyelt kérdés

Miért kell bevinni a gyereket az étterembe, ha egyáltalán nem is érdekli? Majd a többi vendég kb menekül mert a visítozást hallgatja ahogy rohangálnak? A kaja szétdobálva, üdítőtől ragad az egész hely. Kedvencem a pelenka csere a vendégtér közepén.

Aki így viszi a gyerekét miért csinálja? Ez neki se pihenés és a gyereket se érdekli, más meg nem akarja a gyereked visítását, kiabálását, rohangálását elviselni.

2022. márc. 1. 02:13
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
55%

"Étterembe teljesen indokolatlan gyerekestől menni, enni otthon is lehet."

Ezt úgy is lehetne fogalmazni, hogy "Étterembe menni teljesen indokolatlan, enni otthon is lehet."

2022. márc. 1. 07:37
 12/49 anonim ***** válasza:
76%

Étterembe nem csak enni megyünk, hanem egy kicsit ellazulni, beszélgetni, barátokkal együtt lenni. Ezt bizony igencsak elrontják a neveletlen, rohangáló, visítozó kiskölykök. Aki ezt nem érti meg, ő maga is ugyanolyan neveletlen, mint ezek a gyerekek.

N

2022. márc. 1. 07:44
 13/49 anonim ***** válasza:
90%
Anyaként mondom, én örülnék éttermekben egy child free zone-nak. Mert igen, ha nagy ritkán eljutunk gyerek nélkül kimozdulni, akkor más gyerekére se nagyon vagyok kíváncsi.
2022. márc. 1. 08:06
 14/49 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos az a tapasztalatom hogy sok embert azt hiszi neki mindent szabad mert gyeeereeeke van. Legutóbb egy Szilvásváradi kocsmában tette szóvá egy apuka hogy milyen stílusban beszéljük ki a meccset mert ott a kisfia. Egy kocsmában.... kerthelysegben ültünk.
2022. márc. 1. 08:43
 15/49 anonim ***** válasza:
87%

En nemcsak az etterembol. Multkor a Pepcoba is berohant 2 kislany, anyuka 400 meterrel mogottuk vonaglott be, es nekialltak az uvoltesnek. Nem beszelgettek, normalis hangszinen, hanem uvoltottek es rohangaltak.

Mar elottem a sorban is ki volt akadva mindenki...

2022. márc. 1. 08:44
 16/49 anonim ***** válasza:
26%

Az étterem felelőssége ezt kezelni.

A gyereket meg azért viszik étterembe hogy felnőttként mar ne ugy viselkedjen.

2022. márc. 1. 09:04
 17/49 anonim ***** válasza:
91%

Azt én sem szeretem, ha a gyerek nem tud viselkedni, a szülők meg nem foglalkozna vele. Kedvencem, amikor a gyerek sír, hisztizik, és akkor bekapcsolnak neki telefonon valami videót vagy filmet. Persze tök hangosan.

Egyébként voltam már olyan helyen, ahol ilyen esetben a felszolgáló szólt a szülőknek, hogy ne itt nézzenek videót, mert túl hangos és zavaró.

2022. márc. 1. 09:18
 18/49 Isti22 ***** válasza:
14%
Nem értem ezt az intoleranciát a gyerekekkel szemben. Gyerek még, hadd visítson, rohangáljon. Aki nem bírja a közösséget, minek megy közösségbe?
2022. márc. 1. 09:21
 19/49 anonim ***** válasza:
96%

Nem az a baj, hogy viszik a gyereket. Az se baj, hogy a gyerek nem tud még rendesen viselkedni. Tényleg meg kell tanulnia.

A gond az, hogy most már a legtöbb szülő nem azért viszi a gyereket ilyen helyekre, hogy megtanítsa neki, hogy hogyan illik viselkedni bizonyos helyzetekben.

Nem foglalkoznak a gyerekkel, sz_arnak rá, hogy mit csinál.

Múltkor egy ruhaüzletben a gyerek valamit evett, tiszta dzsuva volt a keze, elkezdi összefogdosni a drága ruhákat (amiket nyilván utána már nem lehet eladni). A szülők semmit se szóltak. Az eladók szóltak a szülőknek. Erre megsértődtek!

2022. márc. 1. 09:22
 20/49 anonim ***** válasza:
86%

18

Arra van a játszótér és miegymás. Egy étterem nem erre van.

2022. márc. 1. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!