Csak én érzem úgy, hogy legszívesebben kiírnám az ajtóra, hogy gyereket az étterembe hozni tilos?
Miért kell bevinni a gyereket az étterembe, ha egyáltalán nem is érdekli? Majd a többi vendég kb menekül mert a visítozást hallgatja ahogy rohangálnak? A kaja szétdobálva, üdítőtől ragad az egész hely. Kedvencem a pelenka csere a vendégtér közepén.
Aki így viszi a gyerekét miért csinálja? Ez neki se pihenés és a gyereket se érdekli, más meg nem akarja a gyereked visítását, kiabálását, rohangálását elviselni.
"Étterembe teljesen indokolatlan gyerekestől menni, enni otthon is lehet."
Ezt úgy is lehetne fogalmazni, hogy "Étterembe menni teljesen indokolatlan, enni otthon is lehet."
Étterembe nem csak enni megyünk, hanem egy kicsit ellazulni, beszélgetni, barátokkal együtt lenni. Ezt bizony igencsak elrontják a neveletlen, rohangáló, visítozó kiskölykök. Aki ezt nem érti meg, ő maga is ugyanolyan neveletlen, mint ezek a gyerekek.
N
En nemcsak az etterembol. Multkor a Pepcoba is berohant 2 kislany, anyuka 400 meterrel mogottuk vonaglott be, es nekialltak az uvoltesnek. Nem beszelgettek, normalis hangszinen, hanem uvoltottek es rohangaltak.
Mar elottem a sorban is ki volt akadva mindenki...
Az étterem felelőssége ezt kezelni.
A gyereket meg azért viszik étterembe hogy felnőttként mar ne ugy viselkedjen.
Azt én sem szeretem, ha a gyerek nem tud viselkedni, a szülők meg nem foglalkozna vele. Kedvencem, amikor a gyerek sír, hisztizik, és akkor bekapcsolnak neki telefonon valami videót vagy filmet. Persze tök hangosan.
Egyébként voltam már olyan helyen, ahol ilyen esetben a felszolgáló szólt a szülőknek, hogy ne itt nézzenek videót, mert túl hangos és zavaró.
Nem az a baj, hogy viszik a gyereket. Az se baj, hogy a gyerek nem tud még rendesen viselkedni. Tényleg meg kell tanulnia.
A gond az, hogy most már a legtöbb szülő nem azért viszi a gyereket ilyen helyekre, hogy megtanítsa neki, hogy hogyan illik viselkedni bizonyos helyzetekben.
Nem foglalkoznak a gyerekkel, sz_arnak rá, hogy mit csinál.
Múltkor egy ruhaüzletben a gyerek valamit evett, tiszta dzsuva volt a keze, elkezdi összefogdosni a drága ruhákat (amiket nyilván utána már nem lehet eladni). A szülők semmit se szóltak. Az eladók szóltak a szülőknek. Erre megsértődtek!
18
Arra van a játszótér és miegymás. Egy étterem nem erre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!