Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy legszívesebben kiírnám az ajtóra, hogy gyereket az étterembe hozni tilos?

Figyelt kérdés

Miért kell bevinni a gyereket az étterembe, ha egyáltalán nem is érdekli? Majd a többi vendég kb menekül mert a visítozást hallgatja ahogy rohangálnak? A kaja szétdobálva, üdítőtől ragad az egész hely. Kedvencem a pelenka csere a vendégtér közepén.

Aki így viszi a gyerekét miért csinálja? Ez neki se pihenés és a gyereket se érdekli, más meg nem akarja a gyereked visítását, kiabálását, rohangálását elviselni.

2022. márc. 1. 02:13
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen egyetértek veled.Nem tudom miért van ez de egyes idiotàk azt hiszik mivel kipogyogtattak par pulyàt nekik mindent lehet,még felsöbbrendünek is érzik magukat töle,undorító.Kölkedzeni azt tudnak,de ahhoz hogy megneveljék mar nincs elég eszük.
2022. márc. 1. 02:44
 2/49 anonim válasza:
80%
Én is ha tehetném rengeteg helyről kizárnám a 12 év alattiakat. Főleg ahogy te is írtad, étteremből.
2022. márc. 1. 02:48
 3/49 anonim válasza:
14%
Tiszteld a gyerekeket! Gondolom azert viszi,mert nem tudja lepasszolni. Felelősséget vallal erte.
2022. márc. 1. 05:07
 4/49 anonim ***** válasza:
82%
3as ha nem tudom kire bízni nem megyek étterembe. Az nem olyan dolog amit nem lehet elhalasztani.
2022. márc. 1. 06:05
 5/49 anonim ***** válasza:
85%

Nálam már évek óta alap szabály:

Mozi, étterem este 10 után, szállásból kizárólag felnőtt hotel (14+), nyaralni ősztől tavaszig.

2022. márc. 1. 06:20
 6/49 anonim ***** válasza:
38%
Mert a gyereknek meg a szülőknek is kell ennie. Mert ha sose viszem, akkor nem is fogja megtanulni, hogy kell viselkedni. Mert épp bent vagyunk a városban, mikor megéhezünk, és nincs más opció. Mert a gyerekeknek is ugyanúgy joguk van létezni, mint neked..
2022. márc. 1. 06:44
 7/49 anonim ***** válasza:
56%

6os akkor gondolom az se zavar ha evés közben odamegy hozzád egy perverz és a szád előtt kezdi lóbálni a micsodáját. Hiszen neki is joga van létezni igaz?

Aki meg olyan idióta hogy a neveletlen kölkét ilyen helyre viszi annak hiába magyarázunk mert jajjapicibabucika....

2022. márc. 1. 06:52
 8/49 anonim ***** válasza:
85%

Jó csak a gyerekeknek ne csak joguk legyen már. Engem is vittek étterembe, de én tudtam is viselkedni.

Nekem is jogom van nyugodtan élvezni az ételemet…

2022. márc. 1. 07:13
 9/49 anonim ***** válasza:
89%
Gyerekkel nem sima étteremben kell elkezdeni a megfelelő viselkedés tanítását, hanem -az otthon mellett!!!- gyorsetteremben. Az én gyerekem kimondottan rossz gyerek volt, de szepen megtanulta, hogy enni ülve eszünk, az asztalnál, nem ordibalunk, nem rohangálunk. Nyilván első alkalommal a Mekiben ez annyira nem működött nála, de nem is zavart különösebben senkit, mert volt annyi eszem, hogy kint ültünk le. Második alkalommal már sokkal jobban ment és szépen lassan eljutottunk oda, hogy rendes étterembe is be lehetett vele ülni gond nélkül.
2022. márc. 1. 07:24
 10/49 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos a gyerekesek egyre gátlástalanabbak. Mindenhol ez megy, étteremben, áruházban, tömegközlekedésben. Ha valaki szólni mer, még nekik áll feljebb. Étterembe teljesen indokolatlan gyerekestől menni, enni otthon is lehet.

N

2022. márc. 1. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!