Miért ilyen olcsók az albán pékségek és fagylaltozók?
2 Pékség egymás mellett. Egyik egy pl. Molnár Pékség (egy kenyér 500ft). Mellette albán Pékség (egy kenyér 400ft).
Fagylaltozó 1 gombóc normál adag 250ft. Albán fagyizó mellette 1 óriás gombóc (a normál gombócnak majdnem duplája) 150ft. Kérdésem hogy miért!?
nálunk már drágábbak, mint más pékségek. az energiaitalokat meg 1-200 forinttal drágábban adják.
egyébként rohadt egyszerű: sokszor nincs blokk, kártyával nem lehet fizetni. az meg nem véletlen, hogy pl. diós patkónak kell nevezniük a diós kiflit. nyilván nem felel meg azoknak a kritériumnak, amelyek alapján kiflinek lehetne nevezni.
pont azért van ennyi albán pékség, mert a magyarok többsége tájékozatlan és igénytelen.
11-es!
Horvátország is tele van ilyenekkel, sőt én még csak ilyet láttam.
Valahogy nem gondoltam, hogy azok is ilyenek, bent már gyanús volt, de vettünk néhány dolgot, amik aztán kóstolás után mentek a kukába.
Szóval nem csak a magyarok többsége tájékozatlan és igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!