Az albàn fagyisok kb. mennyiből hoznak ki egy gombóc fagyit?
Az alapanyagra gondolok itt, pl. a munka díj meg a bérleti díj úgy is vàltozó így ezek nélkül kérdezem.
Azok alapján, hogy ízléstelenül nagy, batár gombócokat adnak és sok esetben ingyen is adnak + fél gombócot, biztos nagy hasznuk lehet rajta.
Egy barátnőm fagyizóban dolgozik, ő készíti a fagyikat. Tejszínnel, valódi gyümölcspürékkel, magvajakkal, jó minőségű csokoládéval dolgozik. A vanília nem csak aroma, hanem vanília rúddal készül. Nála nincs vizes fagyi, nincs színezék, nincs aroma.
Az albán ezzel szemben aromát használ, színezéket, térfogatnövelőt. A fagyi sokszor vizes. Az anyagköltsége kb a negyede a prémium alapanyagból készült fagyinak.
2: próbáld ki, hogy te mennyiből tudnád kihozni...
Bérelj kurrens helyen üzlethelyiséget, vedd meg a profi gépeket, rendezd be a cukrászdát, vedd fel az alkalmazottakat, fizesd a rezsit, stb. stb.
Ne úgy indulj neki, hogy alapanyag + haszon.
Nem ott indul a vállalkozás, hogy az öledbe pottyan egy berendezett tuti cukrászda....
Annak a befektetett tőkének is vissza kell jönnie, és pár éven belül már hasznot kell termelnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!