Mennyibe kerül ma egy gombóc fagyi ahol laktok? Én Balatonfüreden lakom és ki vagyok akadva, hogy 380 egy gombóc! Csak kíváncsiságból kérdezem.
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 16:35
2/53 anonim válasza:
Nálunk is mindenhol stabilan 250 felett van.
3/53 anonim válasza:
Tihanyban is mar 300 felett van.
4/53 anonim válasza:
Én már a 200 ft-on ki voltam akadva... 10 éve még 100 ft-ért ettem nem rossz fagyit, utána jött a 150 Ft-os. Mióta nem 1-essel kezdődik az ára 3x ha ettem, tavaly nálunk 250 Ft volt, ha jól rémlik.
5/53 anonim válasza:
A két kedvenc helyemen 350 ft a fagyi.
Más helyeken nem jártam még idén.
(Miskolc)
6/53 IV. KecskeShajt válasza:
2-3-szorosára emelték 1-2 év alatt. Nemrég még egy százas volt az ikeában, azóta megszűnt.
7/53 A kérdező kommentje:
Köszi, ha odaírjátok honnan írtok :) köszi az eddigi válaszokat várom még! :D
2021. jún. 17. 16:55
8/53 anonim válasza:
4.Így van.A 200 forint is túlzás,de 380?Oké,hogy Balatonfüred,de ez akkor is durva. Én nem veszek 200 Ft-ért sem.Azért álljon már meg a menet.
10/53 anonim válasza:
400 Ft, Budapest egy külső részén. Akkor már inkább veszek Tesco dobozost, még ha nem is a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!