Mennyibe kerül ma egy gombóc fagyi ahol laktok? Én Balatonfüreden lakom és ki vagyok akadva, hogy 380 egy gombóc! Csak kíváncsiságból kérdezem.
Bp kulkerulet 280-300ft. Irrealis! Azert adjak ennyiert, mert a sok hulye kepes megvenni ennyiert is! Holott amit megvesz, valojabn kb 50ft se! Pofatlan haszonnal adjak el.
Igaz, hogy az alban fagyi 2x akkora es csak 180-200ft de nem hogy rosszabb, hanem finomabb, mint a "nagy minosegi" fagyisok. Engem nem erdekel annyira mibol van, de elarulom, hogy nem rosszabb annnyival, mint aminek beallitjak! Az emberek csak bekepzelik, ha 350-400ert eszik a gombocot, "hogy huuuh most minoseget eszem", akkor ez most finom. Kozben ez nem feltetlen igaz.
Az minosegi amit magam csinalok, valodi gyumolcsbol es habtejszinbol itthon.
Errol ennyit.
#22: ha ennyire pofátlan haszonnak gondolod, akkor miért nem nyitsz fagyizót és adod olcsóbban? Mindenki hozzád menne...😁
Fogalmad nincs, milyen költségei, adói vannak egy vállalkozásnak...
380/gombóc, ha minőségi fagyiról van szó, akkor nem sok.
Persze lehet az albánnál lufi méretű, pink színű málnafagyit kapni 150-ért, de az gyümölcsöt nem, viszont mindenféle emulgeálószert meg aromát annál többet látott.
"380/gombóc, ha minőségi fagyiról van szó, akkor nem sok."
Akkor mi lenne a sok? 1000 Forint? Azért mégis csak egy egyszerű gombóc fagyiról beszélünk.Normális esetben 100 forintnál többe nem szabadna,hogy kerüljön.
"Akkor mi lenne a sok? 1000 Forint? Azért mégis csak egy egyszerű gombóc fagyiról beszélünk.Normális esetben 100 forintnál többe nem szabadna,hogy kerüljön."
Egy minőségi fagyi alapanyag költsége 60 forint/gombóc körül mozog (nettó). Ha erre rászámold a bérleti díjat, javítási költségeket, béreket, profitot hamar kijön 250-280 Ft + ÁFA-s eladási ár.
Ráadásul itt fokozottan igaz, hogy az egész éves költségeket 4-5 hónap alatt kell kitermelned.
100 Ft-ért talán egy fagyasztott aromás vizet lehetne adni, nem fagylaltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!