Mennyibe kerül ma egy gombóc fagyi ahol laktok? Én Balatonfüreden lakom és ki vagyok akadva, hogy 380 egy gombóc! Csak kíváncsiságból kérdezem.
41: nem csak ők, de kizártnak tartom, hogy tömegével a belvárosból vagy Újpestről csak ezért utaznának 20-30 percet....
De sorolhatnám a többi "kézműves" fagyizót városszerte Bp-en belül... Ugyanilyen árak vannak, és nincs problémájuk a kereslettel...
#42, én csepeli vagyok, és sok ismerősöm járt már ott fagyiért, akár többször is. Légvonalban közel van Csepel, de nagyot kell kerülni, szóval gyakorlatilag messze van. Tényleg városszerte ismert az a fagyizó, és egy kétmilliós városból azért már lesz jópár ember, aki direkt odautazik miatta. Főleg, ha amúgy is a vasútállomáson van dolga, vagy már amúgy is rajta ül a négyes metrón.
Amúgy ha nem lenne igény a 390 Ft-os fagyira, akkor nem ugyanzt adnák olcsóbban, hanem kispórolnák valahol a különbözetet. Akkor egyszerűen eltűnne az a minőségi kategória, csak az alacsonyabbak maradnának. Azt aláírom, hogy konkrétan annak a fagyizónak van egy elég nagy hype-ja már pár éve, anélkül lehet hogy csak 350 lenne az ugyanilyen minőségű fagyi.
43: ja-ja, ezt jól látod.... a minőség rovására tudnának árat csökkenteni.
De miért ne használnák ki a hype-ot?
Ha én vállalkozó lennék, én is kihasználnám!
Egy vállalkozás alapvető célja a PROFIT!
Aki ezt nem így gondolja, az ne is vállalkozzon.
Nem értem, miért pont a fagyi a probléma...
Hamburgert is lehet kapni országszerte 500 ft-ért meg 5ezerért is....
Sokkal nagyobb árkülönbség.
De bármelyik kajánál vannak ekkora árkülönbségek, akár egy szimpla bécsi szelet esetén is.
KB 400, Diósdon (80ft/dkg)
Amúgy finom, de számomra sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!