Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért ilyen olcsók az albán...

Anonim07248 kérdése:

Miért ilyen olcsók az albán pékségek és fagylaltozók?

Figyelt kérdés

2 Pékség egymás mellett. Egyik egy pl. Molnár Pékség (egy kenyér 500ft). Mellette albán Pékség (egy kenyér 400ft).

Fagylaltozó 1 gombóc normál adag 250ft. Albán fagyizó mellette 1 óriás gombóc (a normál gombócnak majdnem duplája) 150ft. Kérdésem hogy miért!?

#olcsó #Albánpékség #Albánfagylaltozó
2022. febr. 6. 13:18
1 2
 1/12 anonim válasza:
15%
Megelégszenek a kevesebb haszonnal is.
2022. febr. 6. 13:27
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Majd ha kiszorítják a piacról a magyarokat, akkor hirtelen megemelik majd az áraikat.
2022. febr. 6. 13:30
 3/12 anonim válasza:
96%
Ócska felfújt termékek,nehogy vásárolj ott bármit is. Én piacon veszek valódi házi kenyeret, királybúzából, kovásszal, házi kemencéből 800-ért.
2022. febr. 6. 13:53
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Pocsék alapanyagok, feketén dolgoztatás és "elfelejtett" blokkadás a titkuk.
2022. febr. 6. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy szerintem nem rosszak a cuccaik. Egy helyi magyar pékségből csótányos kenyeret vettem egyszer. Az albán pékséggel még nem volt gondom.
2022. febr. 6. 13:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Le is írta a négyes,amit akartam.

Feketén kasszázik, feketén dolgoztat,ebből következik hogy amit lehet mindent okosba old meg.

Biztos nem az alapanyag amire meg többet költ.

Amúgyis hulladék bukta tészta minden termékük.

2022. febr. 6. 14:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert rossz minőségű, a fagylalt max növényi kremet látott és nem tejszínt

A kenyérnek meg biztos méteres az összetevőlistája

2022. febr. 6. 15:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem is olcsó, a fagyi is 300-400 Ft volt nyáron. Jobban megéri venni dobozos jégkrémet, nemcsak az ár miatt nyilván.
2022. febr. 6. 16:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A minőségi előírások alól kíbújva, olcsó, silány alapanyagokból készítik a termékeket. Én nem járok ilyen helyre, de lehet, hogy hivatalosan nem is kenyér néven árulják a "kenyeret", hanem valami hülye neve van, hogy ne kelljen betartani a szabályokat. Meg persze a többi terméket is valami moslékból készítik.
2022. febr. 7. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam már több albánt, amit bezárt a Nébih, silány higiénia miatt.

A tészta minden terméknél ugyan az.

Ja, és rendszeresen haladok el egy albán pékség mellett. Nyáron MINDIG van 4-5 lépésnyire tőle eldobva egy fagyi. Gondolom olyan ehetetlen az a vacak.

2022. márc. 6. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!