Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Alban pekseg ennyire kiforrta...

Alban pekseg ennyire kiforrta magat, hogy mocskos dragan arulhatjak a peksutemenyeiket?

Figyelt kérdés
Ennyire nagy a vasarloretege, hogy nyugodtan az egekben lehet az ara?
2020. nov. 8. 16:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
72%
Mivel már szinte mindenhol ez van..
2020. nov. 8. 16:20
 2/30 anonim ***** válasza:
80%

Persze, még Ausztriában is van albán pékség :D Világhódító biznisz lett ez.

Amúgy nálunk kb fél évente becsukatja a nav/nébih -akármi-, aztán újranyitnak, szóval gyanítom, megy olyan jól a szekér, hogy ezt megtehessék.

2020. nov. 8. 16:36
 3/30 anonim ***** válasza:
61%
Soha nem vennék ott semmit! Szutyok minőség, adócsalók.
2020. nov. 8. 17:31
 4/30 anonim ***** válasza:
73%

Persze, olyan világraszóló nagy biznisz, hogy csak kapkodom a fejem!

Magyarországon minden kiskapun kibújnak, mondván, hogy ők Albániában adóznak, Albániában meg -nem meglepő módon - semmit nem tudnak róluk, mert 14. századi szinten áll az ország.

Manapság, mikor az adó elviszi a bevétel felét, nem kis előnyt jelent lerázni ezt a terhet, és pofátlanul előnyhöz jutni a nagy tohonya, erőtlen, egekig magasztolt, de mögöttes erő nélküli EU-ban!

A saját magunk által teremtett bürokrácia útvesztőjében mi magunk tévedtünk el, és ezt használják ki primitív egyszerűséggel az ilyen cégek.

Az EU a természet ellen dolgozik, ezek a népek meg 2 lábbal állnak a földön, és 1 másodperc alatt kihasználják a túlbonyolított, és életképtelen bürokráciánkat:

[link]

2020. nov. 8. 17:42
 5/30 A kérdező kommentje:
De van ra igeny az a durva nekem. Pedig az egyfajta teszta, meg minden, fura nekem h ez jo a magyarnak. Es okes h ez kellene a magyarnak, de ilyen aron? Ha olcsobb lenne, mint a magyar es tobbet kapunk erte (mint felfujt fagyi eseten), akkor ertenem.
2020. nov. 8. 18:16
 6/30 anonim ***** válasza:
53%

Igen, eszelősen durva h MINDEN egyfajta tésztából van!

Holott a magyar péksütemények annyira változatosak és sokfélék!

Igénytelen aki ott vásárol..

2020. nov. 8. 18:53
 7/30 A kérdező kommentje:
Ezek szerint az emberek nagy reszenek a "kevesebb tobb" jon be.
2020. nov. 8. 20:03
 8/30 anonim ***** válasza:
62%
az albán pékségek pénzmosók, csak másodlagos szerep a pékárú
2020. nov. 8. 20:09
 9/30 anonim ***** válasza:
42%

Sajnos rendszeresen járnak oda, sokáig nyitva van, nagyok a termékek, az emberek azt hiszik, hogy helyben sütött pékáru csak jó lehet.

Én egyszer mondtam egy ismerősömnek, aki éppen oda ment be, hogy ne itt vásároljon, egészségtelen, ki tudja miből van. Azt mondta, hogy "azt hiszed a többibe nincsenek adalékok?" Meg hogy ők szeretik az ízét is.

2020. nov. 8. 20:47
 10/30 anonim ***** válasza:
57%
Nekem sem jön be, az alaptésztából ban minden termékük, és az nekem nem ízlik.
2020. nov. 8. 21:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!