Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Alban pekseg ennyire kiforrta...

Alban pekseg ennyire kiforrta magat, hogy mocskos dragan arulhatjak a peksutemenyeiket?

Figyelt kérdés
Ennyire nagy a vasarloretege, hogy nyugodtan az egekben lehet az ara?
2020. nov. 8. 16:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
33%

4-es vagyok, én azt hiszem, mára ez valahogy bekerült az embereknek a kollektív tudatába, hogy albán pékség = olcsó, sok, helyben sütött...

Ez így rögzült, aztán megszokássá vált oda menni. Mindegy, hogy szép lassan változott akár a minőség, akár az ár, ezt szokták meg.

"Valahova" mentek (mennek) az emberek! Egy magyar pékség nem írja ki magára, hogy magyar pékség, és nem csinál országos, vagy világ méretű franchise rendszert.

Az albán pékség egy "brand" , jól kitalált, mert parasztvakítás az egész, és bárhol megvalósítható.

Ez olyan, mint ha én csinálnék egy 2-szer olyan jó húspogácsát mint a meki, és ezzel együtt 30%-kal olcsóbban adnám a hamburgereimet.

Én se tudnám lenyomni a mekit, mert a meki az meki, a világon bárhol.

Ismerik, elfogadják a hiányosságaival, hibáival együtt, ezt szokták meg.

Van egy arculata, egy hangulata...

Az albán pékség kb ugyanez, csak még vagy 3 kategóriával szarabb. De ettől még az elv működőképes az ő szintjükön is.

2020. nov. 9. 04:31
 12/30 anonim ***** válasza:
28%

Nem is drága !! Épp ez az,hogy olcsó. Más helyen nem írok nevet 370 Ft egy icipici alig tenyérnyi pizzás peksüti, itt ennyiért egy bazi nagy szeletet kapok amivel jól is lehet lakni.

Az emberek nagy többsége nem milliomos, így ez igenis fontos. Nálunk mindig akkora a sor reggelente,hogy kint kell várakozni ( és nem csak a COVID miatt) tényleg nagy a forgalom.

2020. nov. 9. 08:28
 13/30 anonim ***** válasza:
39%

12: aki ott vásárol, közreműködik az adócsalásban. :(

Átláthatatlan gazdasági működés, pocsék minőségű alapanyagok, feketén foglalkoztatott eladók, és... és... és...

Az nem lehet indok ennek eltűrésére, hogy a szegényeknek is enni kell valamit!

2020. nov. 9. 10:10
 14/30 anonim ***** válasza:
60%

13 Ne viccelj már, ennyi erővel a Tescóban sem vásárolsz mert nem láttad a könyvelésüket ?

Ezt sehol nem tudhatod max feltételezés azzal meg nem lehet menni semmire.

2020. nov. 9. 10:12
 15/30 anonim ***** válasza:
32%

Amiről nem tudsz, az nem létezik????

A TESCO is biztosan trükközik, de átlátható a működése, és az adóhivatal is teljes mértékben átlátja.

Ellentétben az albán pékségekkel!

Nem feltételezés, olvass híreket!!! Rengeteg esetben bezárták a pékségeket!

2020. nov. 9. 10:21
 16/30 anonim ***** válasza:
48%

15 Nekem nem tisztem Ezt megítélni,nem vagyok hatóság és nem is értek hozzá.

Te pedig ne vedd készpénznek azt amiket neten olvasol, kb bármiről irnak valahol máshol megírják az ellen nézőpontot.

2020. nov. 9. 10:26
 17/30 anonim ***** válasza:
32%

Elképesztő vagy!

Rendőrségi, NAV, NÉBIH, stb. intézkedések hosszú sora - de te toppantgatsz, hogy csak megírta valaki...

IRigylem a rózsaszín ködös világodat... :)))))

2020. nov. 9. 10:28
 18/30 anonim ***** válasza:
38%

Még egymást is kirabolják! :-DDD

[link]

A többi fincsiség is rengeteg helyen nyilvánosságra került... Jó étvágyat a csótányos pizzához! :-D

[link]

2020. nov. 9. 10:32
 19/30 anonim ***** válasza:
48%

17 En meg azt irigylem,hogy te mielőtt bemész valahova megvizsgalod a pénzügyi mérlegüket ,és Hogy be vannak e jelentve az alkalmazottak.

Ez nem életszerű.

Én egy kisvárosban lakom itt van Tesco Penny Coop és két ilyen pékség. Más választék nincs. Ebből lehet választani és nem morális okokat fogok nézni ha szükségem van valamire.

2020. nov. 9. 10:33
 20/30 anonim ***** válasza:
68%

[link]

" Lejárt szavatosságú alapanyagból sütnek, feketén foglalkoztatnak, és az adóval is tartoznak – ezeket állapította meg több hatóság egy összehangolt razzián 8 szegedi albán pékségről. Megnéztük, az elmúlt 2 évben 11 sütödét alapítottak, többségüknek már meggyűlt a baja az adóhivatallal."

2020. nov. 9. 10:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!