Alban pekseg ennyire kiforrta magat, hogy mocskos dragan arulhatjak a peksutemenyeiket?
19: OMG! :-D :-D
Bőven elég gondolkodni! És összerakni a puzzle-darabokat.
Pl. kiszámolod, hogy ha egy ócsó termék árából levonod az áfát, a vállalkozás költségeit, stb. stb. - kiderül, hogy az alapanyagra max. fillérek maradnak. Ami elég sokat elárul a minőségről...
Én sem moralizálok mert választhatok hogy önérzetes leszek vagy éhes.
És nem a minőség netovábbja de finom.
Tesom dolgozott az egyik albán peksegben egy rovid ideig...
Elmondta, mekkora mocsok van a sutodenel, az alban munkasok az orrukat a konyhan levo csapba fujtak ki.
A 3 ft-os csokiba etolajat ontenek, minden azik az olajban...undorito...az emberek nem is tudjak mi megy ott, uzletelgetnek kozben, ki tudja mivel...mocskos bunozok.
Latom, faj az igazsag...ez csak a negyede annak,ami ott megy.
Tovabbi joetvagyat 👌
a magyarok többsége elég igénytelen és borzasztóan tájékozatlan táplálkozás témában. ezért népszerűek az albán pékségek.
nem véletlenül néz ki ennyire borzalmasan a legtöbb magyar: kövérek, arcuk felpuffadt, a szervezetük gyulladásfoka az egekben.
azt meg hagyjuk is, h finomított szénhidrátok miatt képtelenek elképzelni a reggelüket, aztán vinnyognak, h elhízottak, cukorbetegek meg minden bajuk van.
egyébként nem is értem, hogyan tud vki folyamatosan albán péksütiket enni. én csak nagy ritkán tudok kvázi édességként, annyira megterheli az emésztésem.
"egyébként nem is értem, hogyan tud vki folyamatosan albán péksütiket enni. én csak nagy ritkán tudok kvázi édességként, annyira megterheli az emésztésem."
Ritkán se egyél, max. csak kárt okozol magadban, ha eszel. Én Horvátországban vettem először, két harapás után a kukában végezte a túrós, meg a kakaós valami. Nem tudtam mi ez, azt hittem a Horvátok ilyen szemetet csinálnak, aztán megtudtam, hogy van ez az albán vonal, fagyiban is csinálják, hasonló minőségben.
29:
ilyen velem is volt.
egyszer mikor áttekertem a szomszéd városba, bementem egy pékségbe, amiről csak később tudtam meg, h albán.
vettem vmi csokis croissant-t és vmit, aztán megpróbáltam megenni a parton. pár harapás után hányingerem lett, annyi édes volt és mű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!