Miért ennyire népszerűek az albán pékségek?
Van egy a városunkban (kisváros vidéken), és népszerűbb szinte, mint a hagyományos módszerrekkel dolgozó idős pék.
Ha bármikor ettem náluk, utána fájt a gyomrom. Minden péksüteménynek ugyanolyan az az íze, és folyton eladót keresnek, mert az 2 idős kivételével mindig kilépnek.
A szomszéd városban is bementem tavaly egy ilyen pékség. annyira édes volt a croissant-juk, hogy hányingerem lett tőle.
Mert olcsó. Viszonylag nagy mennyiségű kaját lehet venni relatíve kevés pénzért.
Minden tesztajuk tok egyforma, csak a tölteléket varialjak meg a formát. Valakinek ez bejön.
3:
pár éve a főnökömet hívták ki az egyik albán pékségbe megnézni a villanyt. utána mondta, hogy akkora mocsok volt bent, hogy eszembe ne jusson többet ott vásárolni.
sok naiv ember meg boldog, mert olcsó..bár már ez sem igaz, mert vagy 4x emeltek árat az utóbbi időben.
Azért "népszerű", mert egyrészt sokan igénytelenek, másrészt sokan olcsón akarnak vásárolni, minőség nem számít...
tudom, hogy most jól lepontoznak majd, de nem véletlen, hogy nem szabad kiflinek, zsömlének, stb. nevezni a cuccaikat, mert semmiféle magyar szabványnak nem felelnek meg a termékeiik.
A mi városunkban is az albán pékség előtt áll a legtöbb autó.
Olcsó, ennyi.
Rokon dolgozott egy albán pékségben. Akar műteni is lehetett volna a padlón, akkora tisztásag volt. Rendesen be volt jelentve.
Ettől függetlenül a cuccaik valóban sz.rok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!