Miért van az hogy az albán pénzmosó pékségekben a legfinomabb a pékárú?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 17:05
1/10 anonim válasza:
Te jó ég!
Tudom, hogy ízlések és pofonok...
De azt az egyensz...rt legfinomabbnak titulálni...
Remélem, komoly, mert viccnek nagyon durva lenne! :-DDD
2/10 anonim válasza:
Mert a receptek nem függnek az esetleges háttértevékenységtől.
Egyébként te gondolatmeneted alapján a tisztességes albán pékségekben viszont szar a pékáru.
4/10 anonim válasza:
EGYETLEN EGYfajta tészta van, arra tesznek édes, sós, mindenféle tölteléket.
Semmi változatosság, legolcsóbb, legszemetebb lisztből, adalékanyagok tömkelegével dolgoznak.
6/10 anonim válasza:
Hát én múltkor ettem valami diós kalácsot, borzalmas volt. Egy ócska, íze nulla kelt tészta volt.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ótvarék az áru ezekben a pékségekben. Ugyanaz a tészta, csak sósra vagy édesre csinálják.
8/10 heil cézár válasza:
Ha tényleg így gondolod, nem ettél még normális pékárut. Amit ott adnak neked az szemét, szerinted miért olyan olcsó?
9/10 anonim válasza:
Be nem jelentett eladók adják el a mocsokban, koszban készített, adalékanyaggal, lisztkezelő szerrel teli "árujukat", amit az albánok csinálnak.... bármikor ott ettem, émelyegtem utána. Egyszer véletlenül nem ettem meg a kiflit és másnapra tiszta penészes lett. Azok után soha többet nem vettem semmit ilyen helyen... akinek erről jó véleménye van az egyszerűen nem normális. és még nem is olcsó
10/10 anonim válasza:
Néha szoktam vásárolni albán pékségben, ha áttekerek a szomszéd városba.
2 apró peksuti elfogyasztása után teljesen eltelve émelygek. A nutellás croissant ehetetlenül édes.
A saját városomban is hasonló az albán pékség, és mégis nagyon népszerű.
Borzasztóan igénytelen a magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!