Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért ennyire elterjedt az...

Miért ennyire elterjedt az albán pékség Magyarországon?

Figyelt kérdés

2018. aug. 14. 22:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Mert finom
2018. aug. 14. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
Miről szól tulajdonképpen a kérdés? Az albán kultúráról, étkezési szokásokról?
2018. aug. 15. 05:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 Lajcsi99 válasza:
77%
Elsősorban mert olcsón ad valami nagyot, sajnos Magyarországon ennyi is elég az embereknek, mert amúgy meg egy ehetettlen vacak a legócskább összetevökből
2018. aug. 15. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom mert egyszer csak az albánok gondoltak egyet, és szerencsét próbáltak, aztán elterjedt köztük, hogy érdemes errefelé jönni, és boltot nyitni, mert megy a biznisz.
2018. aug. 15. 07:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert olcsón adnak nagyot a rossz minőségből. Nem véletlen, hogy pl. Olaszországban nem tudnak elterjedni vagy a franciáknál sem: ott a rossz minőségű ételt egyszerűen nem veszik meg az emberek.
2018. aug. 15. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert olcsó és igénytelen hulladék - a magyaroknak meg valamiért éppen ez kell, mint látszik oly sok mindenből.
2018. aug. 16. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim válasza:
60%

Mert olcsó adnak mindent, ami természetesen, egyfajta tésztából készül.

Ez a silány, minősíthetetlen valami, jó a városi népségnek

Mi vidéken, igényesebbek vagyunk.

2018. aug. 18. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim válasza:
84%

Mert állambácsi betiltotta a nyerőgépeket. És valahol tisztára kell mosni nekik is a pénzüket.

Na megvazért is mert olcsón adnak hulladék terméket.

2018. aug. 19. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert olcsó és ez kell a magyarnak, azt hiszi akkor jól is járt ha olcsó terméket vesz... és tudatlan.

Az albán pékséget szokták "egytésztás" pékségnek hívni. Ez a tészta faja konkrétan beteggé tesz! Felfoghatatlan mennyiségű glutént tartalmaz. És ha valaki veszi a fáradságot az utána tud olvasni, hogy fermentálás nélküli tészta. A fehérje átalakítás nélkül van a tésztában ami még a nem glutén érzékeny emberekben is folyamatos béliritáciot (bél gyulladást okoz). Pillanatok alatt gluténérzékennyé válhatunk tőle.


De a lényeg h olcsó....

2018. aug. 20. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
2018. aug. 20. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!