Mi a véleményetek az albán fagyizókról?
Figyelt kérdés
Mennyire vagytok megelégedve a kapott fagylalt àrával, ízével és mennyiségével?2021. nov. 30. 13:05
A kérdező szavazást indított:
Kerülöm az ilyen helyeket
Csak ilyen helyeken eszem fagyit
19 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nagy batár, ízetlen izé. Az árát sosem nézem az ízre megyek.
2/11 anonim válasza:
Nem jó minőségű, de én megeszem néha, mert olcsó és sok. Amúgy elég nagy sorok szoktak állni, megeszik azt sokan.
3/11 anonim válasza:
Miért csak ezek a válaszok vannak? És mi van, ha én nem kerülöm, de nem csak ilyen helyeken eszek fagyit?
4/11 anonim válasza:
Amiota megtanultam fagyit kesziteni es egy gepet is vettem, en nem ettem mashol semmi szarsagot! :))) Magam csinalom, olyan ahogy szeretem ... ez a lenyege! :DDD
5/11 anonim válasza:
A csokit kifejezetten szeretem, de egyébként már nem eszünk náluk fagyit. Mostmár a fagyiban is inkább a minőségre megyünk.
6/11 anonim válasza:
Sehol nem eszek fagyit, tök drága már mindenhol. Inkább megveszek egy doboz jégkrémet.
7/11 anonim válasza:
Kb, ugyanolyan szemét, mint a kenyérfélék, amit az albánok árulnak...
Cukor, színezék, aroma és valami gipsz-állagú por. Ez van benne.
8/11 anonim válasza:
Νem szeretem az albánokat éltem albánok közelében, naluk nagyobb érdeklesők nincsenek. Nem járok semmien albán üzletbe inkább nem veszek fagylaltot vagy pekarut esetleg sokkal ritkábban minosegu helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!