Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Adtam a pizzafutárnak 300ft...

Adtam a pizzafutárnak 300ft borravalót anyám azt mondta hogy nem kellett volna ennyit mert már vettünk volna belőle a kutyának kutyaszalámit baj amit csináltam?

Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 17:30
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
21%
Dehogy adnák a futárnak pénzt! Azért kapja a fizetést. A cégtől korlátlan pizzát ehet. Szóval nem adnák neki!
2021. márc. 14. 12:23
 52/56 anonim ***** válasza:
56%

Mint mondtam, dolgoztam. Nem azt figyelgettem, hogy most mikor végez és mikor tudok hozzá odarohanni az ételemért.

Minek találnék egy kamusztorit egy random futárról? Oké, nem adok borravalót, de ettől függetlenül nem utálom a futárokat, hiszen mint mindenki más ők is a munkájukat végzik. Egyszerűen csak ideillő volt ez a sztori és gondoltam megemlítem, hogy bár ez ritka eset, de ilyen is megtörténhet.

Annyira vicces, mikor az ember hall egy sztorit, és mivel vele még nem történt ilyen ezért ez már biztos kamu, hazugság, hülyeség. Megérteném ha nem hinnéd el hogy 3 szemem van, de azért szerintem ez nem volt egy olyan extrém sztori :D

De persze nem kell elhinned, nekem aztán édesmindegy mit hiszel, én tudom mi az igazság és csak ez számít

2021. márc. 14. 12:29
 53/56 anonim ***** válasza:
38%

52, minden kérdésnél van, aki kamu sztorikat ír válaszként.

És nem mondtam, hogy menj oda hozzá, de amikor végzett, te miért nem szóltál, hogy nincs, hagyd itt, az enyém lesz? Ha úgyis ott kellett dolgozni, mi értelme volt a butikba átvinni? És szuper hely lehet, ahol az főzi a kávét, aki előtte még ruhát pakolt. Jó, hogy ilyen univerzális dolgozói vannak a főnöködnek. A nébih meg az ántsz tuti értékeli.

2021. márc. 14. 12:37
 54/56 anonim ***** válasza:
56%

Talán mert nem voltam ott mikor végzett? :D

Kérlek mutasd meg melyik mondatokban írtam, hogy kávét főztem ott :) takarítani mentem át, mivel lebetegedett a takarítónő engem pedig megkért hogy ugorjak át. Egyéb hamis vád? Várom szívesen az alaptalan ítélkezést, látom sok időd van összeesküvés elméleteket gyártani :D

2021. márc. 14. 12:45
 55/56 anonim ***** válasza:
90%
Az a 300 Ft.-os kutyaszalámi ballaszt anyagnak lett volna jó csak a kutya gyomrába, tápértéke nincsen ezeknek. Talán még jobb is, hogy nem erre költöttétek el.
2021. márc. 18. 19:30
 56/56 anonim ***** válasza:
94%
Jól tetted, hogy a futárnak adtad.
2021. márc. 18. 19:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!