Adtam a pizzafutárnak 300ft borravalót anyám azt mondta hogy nem kellett volna ennyit mert már vettünk volna belőle a kutyának kutyaszalámit baj amit csináltam?
Kövezzetek meg, de pizzafutárnak én sem szoktam adni. Kb mindig 1 óra mire kihozzák, tehát már csak a gyorsaság miatt sem szoktam.
Körmösnek, fodrásznak és társainak viszont adok, hiszen ők egy kreatív munkát végeznek és közben még jól el is beszélgetünk.
Abszolút igaza van a 14-esnek!
Aki 300 ft-on szarrágóskodik, dagasszon magának pizzát!
Aki meg "nem érti a borravaló intézményét" az nézzen ki egy kicsit abból a keservesen szűk burokból, amit a rácsos kiságya határol, és nézzen szét egy kicsit a világban, hogy is működik. Hátha fejlődnek egy kicsit az idegpályák az agyában, és idővel megért egy két dolgot.
ez kamu kérdés egyértelműen :D..
ti meg észre se veszitek és itt vitatkoztok...
#13-as Engem földhöz vág 300 ft.
Idióta gyökér
17.engem is...
ebből 2 olcsóbbik energiaitalt is lehetne venni vagy xixo dobozos italt 99 forint erre feláldozod egy pizzafutárnak aki keres is valamit?
ez persze függ hogy anyád mennyit keres...
17-es, nem az a baj, hogy valakinek ennyire számít 300 ft.
Hanem az, hogy ha valaki ennek ellenére játssza az agyát kaja rendelésekkel.
Nem akarok most is 2 osztályos matek példákba belemenni, de véleményem szerint az az idióta gyökér, aki 2000 ft-ért pizzát rendel, pedig otthon 300 ft-ból össze tudná hozni, és a 300 ft miatt siránkozik.
Amennyiért pizzát rendelt, tudna csinálni 3-mat, meg mellé venni még 2 kutyaszalámit.
Szánalmas...
19.ettől még simán rendelhet magának pizzát nem?
mivel azok finomabbak azért szerintem.
19!
Mesélj kérlek, hogy csinálsz 300 forintból otthon pizzát, tényleg érdekelne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!