Nem kéne a pizzafutárnak is megkülönböztető jelzéseket adni?
De hogy nem, még félre is kéne neki állni ugye?
Még a mentőknek sem állnak félre sokszor, a pizza futároknak miért kéne?
Kihűlt pizza és halott ember között azért van némi különbség. Utóbbi elkerülése miatt használnak megkülönböztető jelzést a mentők, tűzoltók, rendőrök.
A kérdésről eszembe jutott még az az ügyfél, aki internetes hibáját jelentette be, leszakadt a vezeték, erre instant hibajegyrögzítés csak a megoldás. Kötelező tájékoztatás az elhárítási időről (72 óra) ami nem tart addig, de ezt kell kommunikálni, pali nekem állt, hogy ha a mentő is 72 óra múlva menne ki a szívinfarktushoz, nagy botrány lenne, de mi ezt megtehetjük következmények nélkül, pedig ő fizeti a számlát rendesen, ami nem kevés, de nem kap érte semmit. 😀
Van annyi tapasztalatom, hogy tudjam, bizonyos szint alatt nem süllyedünk bizonyos szint alá 😀 így "segíthetek-e még valamiben? ha nem, akkor viszont hallásra!" mondattal jeleztem, hogy vége a hívásnak, nem mentem bele a vitájába, úgy sem tudtam volna meggyőzni, hogy rosszul gondolkozik.
A nagy kiosztás előtt nem ártana tájékozódni. Pár hónapja a Magyar Közút bizonyos (autópálya stb.) útellenőri autói is kapnak megkülönböztető jelzéseket, mert egy autópályán ők is mielőbb szükségesek a kárhely teljes felszámolásához.
Egyébként sem csak rendőr, tűzoltó, mentő használhatja, elég csak a BKK forgalmi zavarelhárítókra, vagy akár a NAVra gondolni.
Egyébként: A pizzafutáros feltevés meg remélem vicc volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!