Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Adtam a pizzafutárnak 300ft...

Adtam a pizzafutárnak 300ft borravalót anyám azt mondta hogy nem kellett volna ennyit mert már vettünk volna belőle a kutyának kutyaszalámit baj amit csináltam?

Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 17:30
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
34%

29...tessék és ne csodálkozz manapság mindennek van ára

[link]

és a liszten felül ott a tészta a hozzávalók mint szalámi sonka, sajt, paradicsomszósz, egyebek...ebből hogy jönne ki épp ésszel 300 forintból??

2021. márc. 13. 20:32
 32/56 anonim ***** válasza:
50%
29.jó ha ennyire matekzseni vagy kérlek írd le minden hozzávaló árát pontosan mert ha ennyire szeretsz szorozni meg osztani akkor nyugodtan írd csak le mert emiatt nem kezdek el matekozgatni mert tudom hogy 300 forint nem elég semmire manapság...
2021. márc. 13. 20:33
 33/56 anonim ***** válasza:
30%

Hé proli család!Ok,ne adjatok a futárnak jattot ha már arra nem fussa,de rakjatok a rendelt pizzára kutyaszalámit és egyétek a kutyával.

Jó étvágyat és szívesen! :)

2021. márc. 13. 20:56
 34/56 anonim válasza:
74%
Dolgoztam olyan helyen ahol pincérként 500ft-os órabérem volt, és a fizetésem 80%-a borravalóból állt. E La Carte éttermekben nagy patkányság hogy egyes vendégek egy fillér borravalót sem adnak, általában pont emiatt tüntetik fel a számlára a 10% kiszolgálási díjat. Sőt, olyan éttermek is léteznek Budapesten ahol nincs fizetésük a pincéreknek, csak a borravalót viszik haza fizetésnek.
2021. márc. 13. 21:01
 35/56 anonim ***** válasza:
46%
Én se adok. Kapja a fizetést. Nem is értem mire fel adjak nekik.
2021. márc. 13. 21:11
 36/56 anonim ***** válasza:
39%
De miért kell neki borravaló? Valaki el tudja mondani? Mert attól hogy le húztok még nem értem hogy miért. Van fizetése és még csak nehéz munkát se végez. Fizikai munka ezerszer keményebb. Mégis csak a fizetést kapják, nincs plusz.
2021. márc. 13. 21:52
 37/56 anonim ***** válasza:
35%
Én sem értem a borravaló intézményét. Mint írtam, körmösnek, fodrásznak stb adok, mert ő mégiscsak kreatív munkát végez, és kellemesen elcsevegünk. De hát a futár kapja a fizetését amúgy is, ez a dolga, hogy kihozza amit rendeltem. Ennyi erővel a pénztárosnak miért nem adunk?
2021. márc. 13. 22:02
 38/56 anonim ***** válasza:
54%
Mert idióták hogy adnak nekik pénzt. Ennyi erővel oda adhatnád egy hajléktalanak is az isten meghálálja előbb vagy utobb.
2021. márc. 13. 22:03
 39/56 anonim ***** válasza:
45%
Igen akkor ennyi erővel egy pénztárosnak is adni kéne.
2021. márc. 13. 22:04
 40/56 anonim ***** válasza:
30%
Nem pénztárosnak meg futárnak stb. Kell adni, hanem a hajléktalanoknak aki nem dohányra, meg nem piára költi. Vágesz?
2021. márc. 13. 22:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!