Akik mindennap rendelgetnek ételt azok mind informatikusok, mérnökök?
Figyelt kérdés
honnan telik rá nekik? borzasztó költség.2020. szept. 20. 21:53
71/74 anonim válasza:
Az meg emberfüggő, hogy valaki többször keveset (esetleg folyamatosan) eszik, vagy kevésszer többet.
Azt viszont nemcsak itt vettem észre, hogy általában a többször keveset evő tábor elfogadja, hogy ki ilyen, ki olyan; a kevésszer többet evők pedig leszólnak minket. :D
Pedig az orvosok is a többször keveset javasolják. ;)
72/74 anonim válasza:
Kérdező, te mondogatod azt hogy ugyanannyi a kiszállított étel mint a magad főzött étel, nem mi. Persze hogy van plusz költség a kiszállítotton.
73/74 anonim válasza:
Legszívesebben én is rendelnék ebédet, mert nekem még nem rutin a főzés és nehezemre esik. Viszont nem Pesten lakom és vegetáriánus vagyok, a vega éttermekből ha ebédet rendelnék az 2200ft+csomagolás ára lenne. És nem is olyan nagy adag, hogy két evésre be tudnám osztani. Ennyi pénzt én nagyon sajnálok rá, még ha telne akkor is.
74/74 anonim válasza:
Akkor rendeltem kaját amikor heti 80-90 órát dolgoztam. Választhattam, vagy rendelt kaja, vagy nincs erőm főzni és alvás van vacsorára.
Sokszor volt hogy nem volt erőm várni rá, és inkább aludtam. Azóta nem dolgozom ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!